2020: Sæson 1 (7 episoder)
Findes på Netflix
Medvirkende: Sophia Lillis, Wyatt Oleff, Kathleen Rose Perkins.

Netflix beskrivelse:
Syd tager livtag med skole, familie og en ugengældt forelskelse i sin bedste ven – og prøver at vænne sig til sine nye superkræfter.

Popcorn.dk mener:
Producerne bag Stranger Things er klar med denne nye serie, som foregår i nutiden, men som med Stranger Things er der et 80’er look og referencer til 80’er popkultur – eksempelvis er et afsnit tydeligvis inspireret af Breakfast Club.
Som med Stranger Things er vores hovedperson en teenager med superkræfter, men det er egentlig kun en del af historien, som i ligeså høj grad handler om kæresteproblemer, udfordringer med forældre og vennerne.
Der er mange elementer af en teenage-serie, men som Stranger Things vil den også appellere til en bred aldersgruppe.
Serie er hurtig set, nogle episoder har spilletid ned til 20 minutter. Efter de 7 episoder og en cliffhanger slutning, sidder jeg med en fornemmelse af kun at have kradset i overfalden og denne første sæson er anlagt som intro til en meget længere historie.
I am not okay with this har gode skuespilpræstationer fra Sophia Lillis og Wyatt Oleff, hvilket gør serien anbefalelsesværdig.
/Henrik Secher

“Ugens streaming” er Popcorn.dk’s ugentlige anbefaling af en tv-serie fra en streamingtjeneste.