2018: Sæson 1 (17 episoder)
Findes på C More
Medvirkende: David Giuntoli, Ron Livingston, Romany Malco, Allison Miller, Christina Moses.

C More beskrivelse:
“A Million Little Things” er en amerikansk dramaserie om en gruppe venner i Boston. Nogle af dem har opnået succes, andre kæmper med både karriere og relationer, men de er alle utilfredse med tilværelsen. Da en i gruppen begår selvmord, indser de andre, at nu er det tid til at leve livet fuldt ud!

Popcorn.dk mener:
Et plot der lyder som en “hverdagsagtig” serie, men et stærkt cast og gode historier gjorde at jeg blev fanget af denne gruppe af venner, som især på grund af én person, er blevet en stor del af hinandens liv. Vær også klar på at der kommer afsløringer undervejs, som du ikke havde set komme. Meget humor og feelgood, helt klart en anbefaling herfra.
/Henrik Secher

“Ugens streaming” er Popcorn.dk’s ugentlige anbefaling af en tv-serie fra en streamingtjeneste.