I august inviterer Blockbuster indenfor til flere spændende streaming-premierer. Oplev bl.a. det biografiske drama om den berømte kunstner Vincent van Goghs sidste år med Mads Mikkelsen og den Oscar-nominerede Willem Dafoe i hovedrollerne. James Cameron og Robert Rodriquezs anmelderroste science fiction-film ”Alita: Battle Angel” får også streamingpremiere sammen med den danske familie- og actionfilm ”Hacker”.

Van Gogh – At Eternity’s Gate
”An Eternity’s Gate” (på dansk ”Ved evighedens Port”) er et biografisk drama om den berømte kunstner Vincent van Gogh, der på trods af sygdom og samtidens skepsis og latterliggørelse skabte nogle af nutidens mest hyldede kunstværker.

I filmen følger vi van Gogh i sit livs efterår, hvor han tilbringer tiden i og omkring den sydfranske by Arles. Her prøver han at bryde med den traditionelle kunst med sine tykke penselstrøg og nytænkning af det franske landskab. Det er også her, at van Gogh bliver indlagt efter at have skåret sit højre øre af og foræret det til en kvinde på det lokale bordel.

På anstalten møder han en præst, spillet af Mads Mikkelsen, som hjælper ham til at forstå, hvorfor han er så misforstået af sin samtid. Van Gogh spilles af Willem Dafoe, der blev nomineret til en Oscar for rollen i den fornemme kategori ”Bedste mandlige hovedrolle”.

”Van Gogh – At Eternity’s Gate” får premiere på Blockbuster den 12. august 2019.

Alita: Battle Angel
I science fiction-filmen ”Alita: Battle Angel” følger vi en ung pige, som er ved at finde ud af hvem – eller rettere hvad – hun er. Som cyborg er hun blevet reddet af professoren Ido, som omprogrammerer hende, efter hun oprindeligt var blevet skrottet. Alita husker intet, men snart begynder hendes fortid at vende tilbage.

Alita: Battle Angel er baseret på den japanske mangaserie ”Gunnm”, og filmen er skrevet af den anerkendte instruktør James Cameron, som bl.a. står bag ”Titanic” og ”Avatar”.

Filmen har flere stjerner på rollelisten, herunder de to tidligere Oscar-nominerede skuespillere Christoph Waltz og Mahershala Ali. Hovedpersonen Alita spilles af Rosa Salazar.

”Alita: Battle Angel” får premiere på Blockbuster den 19. august 2019.

Hacker
I den danske familie- og actionfilm ”Hacker” møder vi den 13-årige superhacker Benjamin. Han bor på et bosted, fordi han mistede sin mor som syvårig og aldrig har kendt sin far.

En dag bliver Benjamin opsøgt af to mænd fra Forsvarets Efterretningstjeneste, som har spottet en kvinde på en overvågningsvideo, som de mener, kan være hans mor. Benjamin beslutter sig for at starte sin egen hemmelige undersøgelse af, hvad der er sket med hans mor.

Med hjælp fra Savannah, der også bor på bostedet, finder de hurtigt ud af, at Benjamins mor ikke er den, han troede, hun var. Og det viser sig, at Benjamin spiller en langt større rolle i sin mors forsvinden, end han troede.

Rumle Kærså, som har deltaget i Voice Junior på TV 2, spiller hovedpersonen Benjamin, mens Savannah spilles af Josephine Chavarria Højberg, som er kendt fra ”Tinkas Juleeventyr”.

”Hacker” får premiere på Blockbuster den 12. august 2019.

The Old Man & The Gun
I det romantiske bankrøverdrama ”The Old Man & The Gun” (Den sidste gentleman) følger vi den 70-årige charmerende bankrøver Forrest Tucker, som er stukket af fra San Quentin-fængslet. Forrest begår en stribe bankrøverier, der efterlader ansatte og politiet måbende. Den karismatiske bankrøver er nemlig både betænksom og høflig, og inden længe har han vundet hele nationens gunst.

Men det hjerte, han allerhelst vil erobre, er Jewels, en jævnaldrende enke, som han forelsker sig i. Det kan meget vel vise sig at blive Forrests mest udfordrende kup nogensinde.

Robert Redford leverer en pragtpræstation i hovedrollen som den charmerende bankrøver, og han får oplagt modspil af Sissy Spacek, som spiller Jewel.

”The Old Man & The Gun” får premiere på Blockbuster den 26. august 2019.