Juli måned byder på spændende nyt fra Amazon Prime Video. Læs mere nedenfor, hvor der blandt andet zoomes ind på fjerde sæson af dokumentarserien All or Nothing: The Carolina Panthers og premieren på den helt nye The Boys.

All or Nothing: The Carolina Panthers: 19. juli

Sæson fire af den awardvindende sportsdokumentarserie All or Nothing, en serie fra Amazon Original som er produceret ad NFL Films, har premiere på Amazon Prime Video fredag den 19. juli. All or Nothing: The Carolina Panthers fortæller historien om et talentfuldt team, der stræber efter at konkurrere om et mesterskab i lyset af uundgåelig forandring.

Den Emmy Award-vindende skuespiller Jon Hamm (Good Omens, Mad Men) vender tilbage som fortæller i den nye sæson af otte afsnit. Serien vil være fuldt tilgængelig til streaming af Prime Video medlemmer d. 19. juli. I denne sæson, kun tre år efter sin MVP-sæson og medvirken i Super Bowl, er quarterbacken Cam Newton stadig den karismatiske stjerne, som Panterne drejer sig om. Hans medvirkende holdkarmarater inkluderer den dynamiske runningback Christian McCaffrey og den evindelige All-Pro linebacker Luke Kuechly, sammen med et blandet hold talentfulde rookies, som er sultne efter at bevise deres værd, og adskillige kraftkarls-veteraner som ved, at denne sæson måske bliver deres sidste. Som sæsonen udvikler sig, er Carolinas spillere, medarbejdere, head coach Ron Rivera og holdets nye ejer David Tepper alle nødt til at navigere på en vanskelig, men nødvendig vej.

All or Nothing er den første serie, der inviterer seeren med ind i omklædningsrummet, på sidelinjen og med udenfor banen og giver et indblik i en komplet sæson af NFL. Serien var for nyligt igen nomineret til 2019 Sports Emmys i kategorien Outstanding Serialized Sports Documentary.

The Boys: 26. juli

The Boys er baseret på The New York Times’ bedst sælgende komedie af Garth Ennis og Darick Robertson. Serien er en sjov og respektløs fortolkning af, hvad der sker når superhelte – der er lige så populære som kendisser, lige så indflydelsesrige som politikere og lige så hædret som guder – misbruger deres superkræfter frem for at bruge dem til noget godt. Det er de magtesløse mod de super mægtige, når The Boys begiver sig ud på en heroisk mission for at afsløre sandheden om The Seven og Vought – multimilliardærselskabet, der styrer superheltene og dækker over alle deres beskidte hemmeligheder.

The Boys består af Billy Butcher (Karl Urban, Star Trek), Hughie (Jack Quaid, The Hunger Games), Mother’s Milk (Laz Alonso, Detroit), Frenchie (Tomer Capon, Hostages), og The Female (Karen Fukuhara, Suicide Squad). Simon Pegg (Mission: Impossible – Fallout) gæsteoptræder også som Hughies far.

Superheltene i The Seven ledes af Homelander (Antony Starr, Banshee), som får selskab af Starlight (Erin Moriarty, Captain Fantastic), Queen Maeve (Dominique McElligott, House of Cards), A-Train (Jessie T. Usher, Independence Day: Resurgence), The Deep (Chace Crawford, Gossip Girl) og Black Noir (Nathan Mitchell, Supernatural).

Amazon Prime Original serien af otte afsnit er produceret i et samarbejde mellem Amazon Studios og Sony Pictures Television Studios med Point Grey Pictures, Kripke Enterprises og Original Film.