Eva Longoria (Desperate Housewives) står med sit produktionsselskab UnbeliEVAble Entertainment bag C Mores nye stort anlagte dramaserie Grand Hotel, som fortæller den dramatiske historie om familien bag Miamis sidste familiejede hotel. Følg med fra starten den 13. august på C More.

Den karismatiske Santiago Mendoza ejer Grand Hotel på Miami Beach, mens hans glamourøse kone Gigi med sine børn nyder godt af familiens succes. Hotellets loyale stab giver et frisk bud på herskab og tjenestefolk konceptet. Rige og smukke mennesker nyder et liv i luksus – mens skandaler, en eskalerende gæld og farlige hemmeligheder gemmer sig under overfladen på et perfekt ydre.

Seriens imponerende rolleliste tæller blandt andre Demián Bichir som Santiago Mendoza, Roselyn Sánchez som Gigi Mendoza, Denyse Tontz som Alicia Mendoza, Bryan Craig som Javi Mendoza, Wendy Raquel Robinson som Mrs. P, Lincoln Younes som Danny, Shalim Ortiz som Mateo, Anne Winters som Ingrid, Chris Warren som Jason, Feliz Ramirez som Carolina og Justina Adorno som Yoli.

Grand Hotel er baseret på den spanske serie (Gran Hotel) og er produceret af ABC Studios. Eva Longoria er ansvarlig producent, seriens manuskript er skrevet af Brian Tanen, og de øvrige producenter er Ramón Campos og Teresa Fernández-Valdés, som også stod for den originale spanske udgave af serien.

GRAND HOTEL består af 13 afsnit. De første to kan ses den 13. august med efterfølgende to episoder hver tirsdag.