VOID International Animation Film Festival vender tilbage med den fjerde festival i begyndelsen af 2019. Fra 24. januar – 2. februar vises mere end 100 udfordrende, kreative og provokerende animationsfilm for voksne i Cinemateket i København.

Programmet er spækket med film fra verdens fire hjørner – og der er noget for enhver smag. Hvad enten man er til flippede og eventyrlystne spillefilm, højaktuelle dokumentarer eller genrevridende kortfilm fra verdens førende animationsuddannelser, er der kun gode grunde til at søge ind i biografmørket og udforske den mest alsidige af alle filmkunstformer.

5. januar: Programrelease og danmarkspremiere på den unikke chilenske stop-motion film ’The Wolf House’.

24. januar: VOID åbner festivalen med det vidunderlige taiwanesiske drama ’On Happiness Road’.

Om VOID
VOID er sat i verden for at udfordre idéen om, at animation primært er for børn. De fleste er opvokset med animation i biografen og foran tv-skærme. Men man skal stadig lede længe efter animationstilbud til et voksent publikum. Det er en skam, for animation er en kunstform med uendeligt potentiale. Kunstneren starter med et tomt lærred og har mulighed for at udfolde sin egen historie og sin egen verden – uden begrænsninger.

VOIDs mission er at vise den vise publikum de bedste oplevelser med kreativ, udfordrende og fantastisk animation, der er andet og meget mere end underholdende børne-TV.

PRAKTISK INFORMATION:
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Datoer: 24. jan – 2. feb (Programrelease: The Wolf House 5. januar)
Billetter: Cinematekets billetsalg (+45) 3374 3412, 85 kr, studerende og Cinematekets medlemmer 50 kr