Jetpiloter (1961)

Action, Dansk | 77 min
Anmeldelse:
0/10
0

Film info

  • Sprog: Dansk
  • Censur: Tilladt for alle
  • I Biograferne: 4 September 1961
  • DVD: 11 April 2018
  • Blu-ray: 3 Oktober 2019

Handling

Nogle ville nok kræve at forevist dåbsattesterne, før de ville tro at Ras og Jan var brødre. Hvad den ene mangler, har den anden til overflod. Ras er den fanden-i-voldske charmør, der lægger piger ned på stribe – og Jan? Jan hverken ryger eller drikker og venter på den eneste ene. Men en ting har de til fælles: De lever for at flyve jetfly. De to piloter er netop blevet løjtnanter i eskadrille 793, den fornemste i Danmark – men på prøve! Ras’ dumdristighed og Jans forsigtighed præger deres flyvning, og de to brødre har sat mange grå hår i hovedet på deres overordnede. Dette er deres sidste chance for at beholde deres vinger!

Ved udkanten af basen møder Ras en gammel flamme – Lise. Et øjeblik er det som om de aldrig har været adskilt. Der er bare et problem: Lise er gift med chefen for eskadrille 793!!

Både publikum og kritikere overgav sig betingelsesløst til dette ambitiøse danske lystspil. Fremragende spil af en lang række af dansk films ypperste skuespillere, intens spænding med overlydsfart – og betagende optagelser af luftrummet over Danmark.

Shopping: GUCCA.dk

Køb filmen på DVD

Trailer

trailers
x

Jetpiloter - klip

Action, Dansk

Anmeldelser og kommentarer ( 0 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalede film

x