Game of Thrones (2011-2019)

TV-serie |
Anmeldelse:
0/10
0

Film info

Handling

I et land, hvor somrene varer i årtier og vintrene kan vare en livstid, er der problemer undervejs. Fra det beregnende syd og det barske øst til det frosne nord og den ældgamle Mur, der beskytter landet fra mørket på den anden side, er to magtfulde familier midt i en dødelig kamp for kontrollen over Westeros’ Syv Kongedømmer. Mens forræderi, begær, intriger og overnaturlige kræfter ryster de fire hjørner af Kongedømmerne, vil deres blodige kamp om Jerntronen have uforudsete og vidtrækkende konsekvenser. Lad Game of Thrones begynde.

Alle sæsoner kan streames fra HBO Nordic.

 

Sæson 1 (2011)

Dette storslåede drama fra HBO® er baseret på den populære bogserie A Song of Ice and Fire af George R.R. Martin. Serien udspiller sig i en fantasiverden, hvor de magtfulde familier i de Syv Kongedømmer er låst fast i en strid om Jerntronen. I en beretning om løgn og forræderi, nobilitet og ære, erobring og triumf står kun vinderne tilbage – mens taberne går til grunde.

Shopping: GUCCA.dk

Køb Sæson 1 på DVD

Køb Sæson 1 på Blu-ray

 

Sæson 2 (2012)

Den episke originale serie Game of Thrones fra HBO® er en hårrejsende tur gennem et fascinerende og uforglemmeligt landskab. Sæson to er baseret på den storsælgende bogserie af George R.R. Martin og oser af løgn og forræderi, nobilitet og ære, erobring og triumf, mens konger på tværs af det fiktionelle kontinent Westeros kappes om Jerntronen.

Shopping: GUCCA.dk

Køb Sæson 2 på DVD

Køb Sæson 2 på Blu-ray

 

Sæson 3 (2013)

I tredje sæson af hit dramaserien Game Of Thrones, kæmper familien Lannisterne indædt for at holde på tronen efter et ødelæggende flåde angreb fra Stannis Baretheon, mens magter i nord truer med at ændre magtbalancen.

Robb Stark, konge i nord, står over for store katastrofer i hans bestræbelser efter at bygge videre på sine sejre over Lannisterne, mens Mance Rayder og hans enorme hær af vilde fortsætter deres march mod syd.

På den anden side af det havet, bliver Daenerys Tagaryen genforenet med sine tre hurtig voksende drager – og forsøger at rejse en hær der kan sejle med hende fra Essos, i håb om i sidste ende selv at kunne erobre Iron Throne.

I sæson 3 af denne originale serie baseret på George RR Martins bestseller bøger, kæmper familierne fra Westeros fortsat med at kollidere og krydse klinger. Glæd dig til en spændende ny sæson hvor loyalitet testes, og grusomme skæbner bliver opfyldt…

Shopping: GUCCA.dk

Køb Sæson 3 på DVD

Køb Sæson 3 på Blu-ray

 

Sæson 4 (2014)

Tyrion hilser en gæst velkommen i Kings Landing. På Castle Black, indledes Jons retssag. Daenerys bliver forvist til Meereen, moderen til alle slave byer og Arya møder en gammel fjende.

Theon hjælper Ramsay med at pågribe Moat Cailin. Mole Town er under angreb, og Sansa finder på en historie for at beskytte Lord Baelish. Daenerys støder på en hemmelighed om Ser Jorah. Oberyn Martell står ansigt til ansigt med Ser Gregor Clegane.

Shopping: GUCCA.dk

Køb Sæson 4 på DVD

Køb Sæson 4 på Blu-ray

 

Sæson 5 (2015)

Begyndende med et magttomrum, som hovedpersonerne i hele Westeros og Essos ønsker at udfylde, byder denne sæson på nogle af de mest eksplosive scener til dato, da løftet om, at “vinteren kommer” bliver mere overhængende end nogensinde før.

Shopping: GUCCA.dk

Køb Sæson 5 på DVD

Køb Sæson 5 på Blu-ray

 

Sæson 6 (2016)

Efter den chokerende udvikling i 5. sæson – hvor Jon Snows blodige skæbne besegles efter mødet med mytteristerne i Black Castle, hvor Daenerys er tæt på at dø på Meereens kamppladser og Cerseis bliver offentligt ydmyget i Kings Landings gader – samles overlevende fra alle dele af Westeros og Essos for ubønhørligt at fortsætte fremad mod deres individuelle skæbner.

Kendte ansigter vil danne nye alliancer for at styrke deres strategiske chancer for overlevelse, mens nye karakterer dukker op og udfordrer magtbalancen i øst, vest, nord og syd.

Shopping: GUCCA.dk

Køb Sæson 6 på DVD

Køb Sæson 6 på Blu-ray

 

Sæson 7 (2017)

Daenerys Targaryen har endelig sat kurs mod Westeros med hendes hære, drager og den nye Tyrion Lannister – ‘Hand of the Queen’. Jon Snow er blevet udnævnt konge af Norden efter at have besejret Ramsay Bolton i ‘Battle of the Bastards’ og har taget Winterfell tilbage til House Stark. I King’s Landing, har Cersei Lannister vundet ‘The Iron Throne’ ved at have brændt High Sparrow, hans følge samt rivalerne i Sept of Baelor. Mens gamle alliancer dør hen og nye opstår, marcherer en hær af døde mænd mod Muren – en hær, der truer at ende de syv kongedømmer for altid…

Shopping: GUCCA.dk

Køb Sæson 7 på DVD

Køb Sæson 7 på Blu-ray

Sæson 7: Der vil være mange flotte special og limited editions at vælge imellem
Fans og interesserede vil kunne finde Game of Thrones i forskellige formater og udgaver. Den mest prominente og eksklusive af dem alle er Drogon limited edition med sæson 1 til 7 i BD format + plus en fin detaljeret figurine af dragen Drogon. En anden limited edition er ‘The Iron Throne’, hvor hele sæson 7 i BD format er inkluderet + en figurine af Jerntronen. Ydermere vil Game of Thrones kunne findes som bokssæt i BD samt DVD format i sæson 1 til 7 samt sæson 7. Der også være en Steelbook edition af sæson 7 at finde, tre special udgaver BD versionen, samt CDON vil have en Conquest & Rebellion edition. Af Drogon og ‘The Iron Throne’ limited edition vil der kun være 200 enheder til rådighed i hele norden!

Både BD samt DVD udgaverne af bokssættet indeholder aldrig-før-set historiefortælling af de syv kongedømmer, samt kommentarspor til samtlige episoder! Diskene vil også indholde to helt nye behind the scenes featuretter.

Shopping: GUCCA.dk

Køb Sæson 1-7 Limited Edition Drogon på Blu-ray

Køb Sæson 7 på Steelbook Blu-ray

Køb Sæson 1-7 på Blu-ray

Køb Sæson 1-7 på DVD

 

Sæson 8 (2019)

Nikolaj Coster-Waldau og Pilou Asbæk er tilbage i ottende og sidste sæson. I rollerne som Jamie Lannister og Euron Greyjoy er de det danske islæt i det endelige slag om Jerntronen, hvor konger, dronninger, riddere, eunuk slaver og drager kæmper om magten i De Syv Kongeriger.

Vinteren kommer og det trækker op til et langt og afgørende slag ved Winterfell, hvor alle dine favoritter som dragedronningen Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), Jon Snow (Kit Harrington), Brienne of Tarth (Gwendoline Christie), Stark-søstrene (Sophie Turner og Maisie Williams) og Tyrion Lannister (Peter Dinklage) skal op imod The Night King og The White Walkers.

Hvad gør Cersei Lannister (Lena Headey) i alt det her – sender hun en hær til det kolde nord og hvad vil dens ærinde være? Der trænger sig i det hele taget mange spørgsmål på; Dræber Jamie sin søster Cersei? Skal både Daenerys Targaryan og Cersei Lannister til at være mødre? Bliver dragen Viserion nogensinde sig selv igen? Og apropos drager – lærer Jon at ride på en drage? Disse og mange flere spørgsmål får vi forhåbentlig svar på i sidste sæson.

 

Trailer

trailers
x

Game of Thrones - Sæson 7

TV-serie

Game of Thrones - Sæson 8

Anmeldelser og kommentarer ( 0 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalede film

x