Blaze (2018)

Biografi, Drama | 129 min
Anmeldelse:
0/10
0

Film info

  • Sprog: Engelsk
  • Censur: 15 år
  • I Biograferne: 7 Marts 2019
  • DVD: 11 April 2019
  • Blu-ray: 11 April 2019

Handling

Et radiointerview med Townes van Zandt (Dylan-guitaristen Charlie Sexton) og Blaze Foleys ven og samarbejdspartner, Zee, udgør frammefortællingen i ‘Blaze’. De to musikere beretter kort efter Foleys død om deres oplevelser (gode og dårlige) med den selvdestruktive country-sanger. I en række flashbacks vender vi tilbage til Foleys liv, herblandt hans sidste live-optræden, der foregik på en snusket bar i Austin, Texas. Her møder vi en overvægtig, alkoholiseret og livstræt filosoferende Blaze.

Det mest betydningsfulde spor i filmen er Blazes samliv med sin muse Sibyl Rosen, hvis selvbiografi (”Living in the Woods in a Tree: Remembering Blaze Foley”) har været udgangspunkt for filmens manuskript. For en tid lever de lykkeligt sammen i et hippieparadis i en skov, og hun inspirerer ham til nogle af hans mest kendte sange, heriblandt ’Picture Cards Can’t Picture You’.

Den smukke, realistiske kærlighedshistorie er båret af utrolig fin kemi mellem de to hovedrolleskuespillere. Da Blaze og Sybil vender tilbage til samfundet, og Blazes berømmelse vokser, starter nedturen, ikke mindst efter at Foley begynder at spille sammen med Townes van Zandt. Blaze Foleys sange er elegant vævet ind i den utrolig smukt fotograferede film, og er alene hele billetprisen værd.

Shopping: GUCCA.dk

Køb filmen på DVD

Køb filmen på Blu-ray

Trailer

trailers
x

Blaze - trailer

Biografi, Drama

Anmeldelser og kommentarer ( 0 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalede film

x