August og september på C More bugner af underholdning for enhver smag. Det bli’r to hæsblæsende måneder, hvor der er alt lige fra vilde mutanter og skøre dyr fra istiden til herlige Bridget Jones og en historisk dansk mand, der skabte røre som kvinde. Nedenfor er et mindre udpluk af det enorme udvalg.

Fra den 1. august er der dømt superheltekavalkade med de populære mutanter i X-Men, X-Men 2, X-Men: The last Stand, X-Men: First Class, X-Men Origins: Wolverine og selvfølgelig den nyeste X-Men: Apocalypse. En slags superhelt kan også opleves i eventyrfilmen Pan (1/9), hvor Hugh Jackman spiller Kaptajn Klo.

En anden kavalkade som familien også godt kan glæde sig til, er C Mores Ice Age kavalkade, som kan streames fra den 1. september. Gå ikke glip af Ice Age, Ice Age: På tynd is, Ice Age: Dinosauerne kommer og den nyeste Ice Age 5: Den vildeste rejse. Og selvfølgelig er det vanvittige egern, Scratch, også med!

Nu vi er i gang, snupper vi lige endnu en kavalkade – nemlig med den utroligt populære Bridget Jones spillet af Renée Zellweger. C More viser alle tre film: Bridget Jones’ dagbog, Bridget Jones: På randen af fornuft og den nyeste Bridget Jones’ Baby (19/8).

Der bliver også rig lejlighed til at få rørt lattermusklerne! Manuskriptforfatterne bag Tømmermænd i Vegas har begået en ny komedie – Bad Moms (4/8). Amy (Mila Kunis) er mor til to. Hun er ved at blive kvalt i krav fra hjemmet, arbejdspladsen og skolen. Også med Kristen Bell og Christina Applegate. I den hæmningsløse komedie Bad Santa 2 (11/8) spiller Billy Bob Thornton endnu en gang den fordrukne småsvindler Willie. I Praktikanten (18/8) spiller Robert De Niro pensionisten, der kæmper sig tilbage til arbejdsmarkedet, og som ender hos den stressede iværksætter Jules (Anne Hathaway).

Den prisbelønnede svenske komedie Den hundredetårige der stak af fra regningen og forsvandt skal opleves fra den 26/8. I Our Brand In Crisis (17/9) er “Calamity” Jane Bodine (Sandra Bullock) en genial strateg, der vil udrydde sin ærkefjende for at vinde et job som politisk konsulent. I den danske komedie Swinger (27/9) ser vi Adam (Martin Buch), der har en smuk kone, en teenagesøn og et udmærket job. Alligevel føler han sig kørt fast i sit liv. Men da han møder den unge Patricia, finder han den gejst og spænding, han har savnet.

I dramagenren kan man glæde sig til bl.a. den Oscarnominerede Hell or High Water (4/8), hvor vi møder brødrene Toby (Chris Pine) og Tanner (Ben Foster), der ser sig nødsaget til at begå en kriminel handling, da familiens slægtsgård er på nippet til at ryge på tvangsauktion. Også med Jeff Bridges. Race (9/8) er et autentisk drama om atleten Jesse Owens. Vi oplever hans kulminationen ved OL i Berlin i 1936, hvor han slår rekorder og fejrede triumfer lige foran næsen på Hitler. Med bl.a. Jeremy Irons og William Hurt. The Founder (2/9) er et biografisk prisbelønnet drama, hvor Michael Keaton spiller manden, der forvandler en almindelig burgerbar om til verdens største fast food kæde, McDonalds. Det Oscarbelønnede drama Den danske pige (23/9) fortæller den sande historie om portrætmaleren Gerda Wegener (Alicia Vikander), der i 1924s København beder sin mand, landskabsmaleren Einar (Eddie Redmayne), om at posere som kvinde, for at hun kan færdiggøre et maleri.

Trænger man til kuldegysninger i sommervarmen, så kan følgende titler måske bidrage. Killer App (8/8) handler om hackeren Jessie, der har udviklet det, hun kalder, en antisocial app. I stedet for at matche venner med hinanden, matcher app’en fjender. Den anmelderroste gyser The Girl With All the Gifts (11/8) fortæller den uhyggelige historie om menneskeheden, der i en nær fremtid bliver angrebet af en mystisk virus. De smittede personer bliver forvandlet til aggressive zombier. Søskendeparret Becca og Tyler tilbringer i The Visit (22/8) en uge hjemme hos deres bedsteforældre. Pludselig begynder der at ske mærkelige ting i huset. I The Belko Experiment (26/9) med John Gallagher Jr. udsættes 80 ansatte i en virksomhed for en brutal leg, hvor det gælder om at dræbe eller blive dræbt!

Vi skal da også lige nævne to Oscarnominerede film. Florence Foster Jenkins (9/9) med Meryl Streep i titelrollen som en rig kvinde, der drømmer om at synge opera, men som ikke har en tone i livet. Også med Hugh Grant. Og endelig Martin Scorseses drama Silence (10/9) med Andrew Garfield. I 1600-tallet rejser to jesuiterpræster fra Portugal til Japan for at finde deres forsvundne mentor, som rygtes at være faldet fra troen.

Den 1. august blænder C More også op for den helt nye dramaserie Mary Kills People. Læge Mary Harris har en hemmelighed. Udover at være akutlæge og enlig mor, tilbyder hun også sine patienter hjælp til en hurtigere død. Hun og hendes partner Des har arbejdet under radaren i seks måneder, da problemerne begynder at hobe sig op, både på arbejdet og på hjemmefronten. Fjerde og sidste sæson af den Emmy-nominerede serie Halt and Catch Fire har premiere den 21. august. Den nye sæson lægger ud med et dobbeltafsnit og fortsætter den spændende historie om internettets fødsel i 80’erne og de tidlige 90’ere. De første tre sæsoner af den meget populære serie kan også streames på C More igen to uger før premieren.

Gåsmamman er tilbage med tredje sæson den 17. september. Alexandra Rapaport er stærkt tilbage som Sonja, der er mor til tre børn. Ufrivilligt trækkes hun ind i en underverden af kriminalitet, narko og mord, og hvor hun ikke skyer nogen midler for at beskytte sine børn! De første to sæsoner af Gåsmamman kan streames på C More.

Flere kortfilm fra Ekko Shortlist er på vej til C More. Asger Krøjer Kallesøes drama Rastløs (1/8) er den næste i rækken. 44-årige Tinna har afsluttet en behandling for misbrug. Nu er hun fast besluttet på at ændre sit liv. Sønnen Martin, der er misbruger og hjemløs, sover på Tinnas værelse på afvænningshjemmet. Men da hun får arbejde på en café, beslutter hun at smide sin søn ud.