Brandon, Kelly, Brenda, Donna, David, Andrea og Steve er alle med, når den ikoniske 90’er-serie Beverly Hills 90210 vender tilbage i den nye miniserie, BH90210, bestående af seks spritnye afsnit på C More. Det første afsnit i den nye sæson kan streames torsdag den 8. august.

Den oprindelige serie sluttede for 19 år siden, men nu er Jason Priestley (Brandon), Shannen Doherty (Brenda), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea), Brian Austin Green (David) og Tori Spelling (Donna) tilbage i BH90210.

Dermed genforenes syv af de oprindelige skuespillere og hovedkarakterer fra 90’ernes store ungdomsserie. Luke Perry, der spillede den mystiske James Dean-agtige Dylan, døde tidligere på året efter et slagtilfælde.

En af vennerne foreslår, at det er på tide at mødes igen og få genstartet den ikoniske gruppe fra byen med det verdensberømte postnummer. Men hvad sker der, når første kærlighed, gamle romancer og venner forsøger at fortsætte, hvor de slap?

De syv teenageidoler er i dag mellem 45 og 58 år gamle, og den nye sæson vil have den twist, at de hver i sær spiller ophøjede eller forbedrede versioner af dem selv – inspireret af deres virkelige liv og deres ægte relationer.

Den oprindelige Beverly Hills 90210 så dagens lys i slutningen af 1990, og kastede hele 293 afsnit af sig over 10 sæsoner frem til slutningen af 1999.

BH90210 er produceret af Chris Alberghini, Mike Chessler, Paul Sciarrotta, Gabrielle Carteris, Shannen Doherty, Jennie Garth, Brian Austin Green, Jason Priestley, Tori Spelling og Ian Ziering for CBS Studios og FOX Entertainment. CBS Studios distribuerer serien internationalt.

BH90210 får danmarkspremiere 8. august på C More og består af seks afsnit. Nyt afsnit hver torsdag.