Amazon Originals alternative superhelteserie The Boys har premiere d. 26. juli på Amazon Prime Video. Traileren er tilgængelig nu.

The Boys, som har premiere d. 26. juli 2019 på Amazon Prime Video, er en sjov og respektløs fortolkning af, hvad der sker når superhelte – der er lige så populære som kendisser, lige så indflydelsesrige som politikere og lige så hædret som guder – misbruger deres superkræfter frem for at bruge dem til noget godt. Det er de magtesløse mod de super mægtige, når The Boys begiver sig ud på en heroisk mission for at afsløre sandheden om The Seven og Vought – multimilliardærselskabet, der styrer superheltene og dækker over alle deres beskidte hemmeligheder. The Boys består af Billy Butcher (Karl Urban, Star Trek), Hughie (Jack Quaid, The Hunger Games), Mother’s Milk (Laz Alonso, Detroit), Frenchie (Tomer Capon, Hostages), og The Female (Karen Fukuhara, Suicide Squad). Simon Pegg (Mission: Impossible – Fallout) gæsteoptræder også som Hughies far.

Superheltene i The Seven ledes af Homelander (Antony Starr, Banshee), som får selskab af Starlight (Erin Moriarty, Captain Fantastic), Queen Maeve (Dominique McElligott, House of Cards), A-Train (Jessie T. Usher, Independence Day: Resurgence), The Deep (Chace Crawford, Gossip Girl) og Black Noir (Nathan Mitchell, Supernatural).

Den Academy Award® nominerede Elisabeth Shue (Leaving Las Vegas) medvirker som Madelyn Stillwell, Voughts senior vicepræsident i Hero Management.

The Boys er baseret på The New York Times’ bedst sælgende komedie af Garth Ennis og Darick Robertson og er udviklet af showrunner Eric Kripke (Supernatural), som også er forfatter, executive producer og har instrueret sæsonfinalen. Andre executive producere sammen med Kripke er blandt andet Point Grey Pictures’ Seth Rogen (Preacher), Evan Goldberg (Preacher), og James Weaver (Preacher), Original Films Neal H. Moritz (Prison Break), Pavun Shetty (New Girl) og Ori Marmur (Preacher), såvel som Ken Levin og Jason Netter. Ennis og Robertson er også co-executive producere. Den første episode er instrueret af Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane).