Amazon Prime Video annoncerer, at Carnival Row har premiere fredag d. 30. august 2019. Serien er en Amazon Original fantasy dramaserie fra Legendary Television, hvor Orlando Bloom og Cara Delevingne medvirker. Afsnit er af en times varighed.

Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean) og Cara Delevingne (Suicide Squad) er medvirkende i Carnival Row, en serie der foregår i en victoriansk fantasiverden fyldt med mytologiske indvandrede væsner, hvis eksotiske lande er blevet invaderet af menneskets imperier. Den voksende population kæmper for at eksistere side om side med mennesker – hvor de er forbudt at leve, elske eller flyve i frihed. Men selv i mørket er der håb. En menneskelig detektiv Rycroft Philostrate (Bloom) og en flygtninge-fe Vignette Stonemoss (Delevingne) genopliver en farlig affære på trods af et stadig mere intolerant samfund. Vignette skjuler en hemmelighed, der bringer Philos verden i fare midt under opklaringen af hans vigtigste sag hidtil: en række grusomme mord, som truer Rows allerede usikre fred.

Medvirkende sammen med Bloom og Delevingne er blandt andre David Gyasi (Interstellar) som Agreus, en mystisk velhavende faun, som flytter ind i et velhavende menneskenabolag i trods overfor den sociale orden, Karla Crome (Under the Dome) som Tourmaline, en snarrådig poetisk fe, som er drevet fra hendes krigshærgede hjemland, Indira Varma (Game of Thrones) som Piety Breakspear, den royal og udspekulerede matriark fra den magtfulde familie, der regerer i byen The Burgue, og Tamzin Merchant (Salem) som Imogen Spurnrose, en ung kvinde, som ser en mulighed for at vende hendes aristikratiske families falmende formuer gennem Agreus.