Maj byder på flere spændende nyheder på Amazon Prime Video, hvor der blandt andet vil være mulighed for at stifte bekendtskab med den usædvanlige duo fra “Good Omens” samt et glædeligt gensyn med “Fleabag” og “Sneaky Pete”.

Good Omens: 31. Maj
Good Omens er baseret på romanen af Terry Pratchett og Neil Gaiman og følger en usædvanlig duo i skikkelse af en besværlig engel (Michael Sheen) og en dæmon (David Tennant), som er blevet overordentligt glade for livet på jorden. Duoen er tvunget til at forme en usandsynlig alliance for at kunne stoppe Armageddon. Men de har mistet Antichristen, en 11-årig dreng som er uvidende om, at han er bestemt til at bringe Jordens dage til ende, hvilket bliver starten på et eventyr for at finde ham og redde verden, før det er for sent.

Sneaky Pete, sæson 3: 10. Maj
Sæson 3 af Sneaky Pete, der består af 10 nye afsnit, har premiere fredag den 10. maj 2019, eksklusivt på Amazon Prime Video.
Sneaky Pete handler om en svindler ved navn Marius Josipovic (Giovanni Ribisi), der påtager sig sin tidligere cellekammerats identitet, Pete, og bruger Petes fremmedgjorte familie til at forsøge at flygte fra fortiden. Hvem er Marius Josipovic? Det vil Marius gerne selv have svar på. Han føler sig draget af Bernhardt-familien, men han er ikke en del af familien. Han er en charlatan. En svindler. Og Marius er i syv sind. Han er dygtig svindler, men chancen for at leve et normalt liv er lokkende, ligesom det også skræmmer ham. I sæson 3 går alle medlemmerne af Sneaky Pete-familien på opdagelse i deres identiteter, deres formål, hvor de hører til, og hvor de er på vej hen. Det er en farlig rejse. De kan miste sig selv eller værre endnu – miste deres liv.

Fleabag, sæson 2: 17. maj
Fleabag (Phoebe Waller-Bridge) er tilbage, og denne gang står hun ansigt til ansigt med manden foroven. Ved et uventet tilfælde støder hun på præsten (Andrew Scott), der rykker ved hendes måde at anskue verden på. Et år efter, hvor vi sidst slap Fleabag, er der stadig gamle sår, der skal heles, og nye sår, der skal tages hånd om, i andet kapitel af Fleabags liv, der fører hende til helvede og tilbage igen. Siden slutningen af den seneste sæson, hvor hele hendes familie afviste hende, hvor hendes mørkeste hemmelig blev afsløret, og hvor hun næsten smed sig ud foran en bil, er hun nu tilbage med flere grin end nogensinde før til følge.
Det originale cast får i sæson 2 selskab af nye karakterer, når vi dykker ned i Fleabags verden. Med håb og tro som motor i sæson 2 befinder vores heltinde sig i en kamp, som hun er opsat på at vinde: Fleabag vs. Gud.