Der er spændende nyheder på Amazon Prime video i marts. Læs med nedenfor, hvor det blandt andet handler om Hanna, sæson 2 af American Gods, The Widow med flere.

Hanna – 29. marts
Hanna har præmiere på Amazon Prime Video d. 29. marts 2019. Opvokset i de afsides skove af Østeuropa har 15-årige Hanna (Esmé Creed-Miles) brugt hele sit unge liv på at forberede sig til at bekæmpe dem, der jagter hende og hendes far, Erik Heller (Joel Kinnaman), der har en baggrund som lejesoldat. Hendes overlevelsesfærdigheder bliver endelig sat på prøve, da hun og Erik bliver adskilt efter, de bliver opdaget af den skrupelløse CIA-agent Marissa Wiegler (Mireille Enos) og hendes hold af agenter.

Hanna har ikke andet valg end at tage på en farefuld rejse på tværs af Europa i håbet om at blive genforenet med sin far. Men undervejs skal de undvige og eliminere de farlige agenter, der prøver at få ramt på dem. Hannas isolerede barndom fører til skræmmende mentale og fysiske udfordringer, ligesom hun er tvunget til at tage stilling til en større sammensværgelse – en sammensværgelse, der kan få store konsekvenser for både hende og hendes far.

Baseret på Joe Wrights film fra 2011 er Hannas første sæson på otte afsnit skrevet og produceret af David Farr (The Night Manager), som var med til at skrive den originale feature. Serien er produceret af NBC Universal International Studios, Working Title Television og Amazon Studios. Instruktør Sarah Adina Smith (Legion, Room 104) var ved roret ved seriens første og andet afsnit, som er filmet on-location i Tyskland, Ungarn, Slovakiet, Marokko, Spanien og Storbritannien.

Udover at bygge ovenpå sin feature-manuskript, der tager udgangspunkt i en blanding af action og konspirationsteorier, har Farr formået at nytænke Hannas verden i serien med autentisk intimitet til følge.

Med et bredere udblik har Farr strikket en overbevisende dannelseshistorie sammen om en ung kvinde, der for første gang lærer om og oplever, hvad det vil sige at være en kvinde i den moderne verden. Trods hendes styrke og kræfter slipper hun ikke for at skulle navigere rundt i temaer som blomstrende seksualitet, kropsændringer, forhold og andre udfordringer, der minder publikummet om, at der under Hannas hårde ydre er en ung kvinde, der i sidste ende stræber efter at være normal.

I hendes tv-gennembrud spiller den britiske skuespiller Esmé Creed-Miles rollen som Hanna. Hun spiller sammen med Joel Kinnaman (Altered Carbon, Suicide Squad, Robocop) og Mireille Enos (The Catch, Prime Video’s Good Omens), som genforenes på skærmen efter at have spillet sammen i AMC’s Emmy-nominerede forbrydelsesdrama The Killing.

American Gods – 11. marts
Prime Original serien American Gods vender tilbage til Amazon Prime Video med en sæson 2 og nye ugentlige episoder d. 11. marts 2019. American Gods er en serie af 8 episoder eksklusivt tilgængelig for Prime-medlemmer.

Med Ricky Whittle (The 100, Nappily Ever After) i rollen som Shadow Moon og Ian McShane (Deadwood, John Wick) i rollen som Mr. Wednesday er American Gods en dramaserie med afsnit af 60 minutters varighed. Serien er baseret på fra Neil Gairmans bestseller-roman om en krig mellem de gamle guder og de nye guder: de traditionelle guder med mytologiske rødder i hele verden mister langsomt, men sikkert troende til en ny gudekreds, som har mere fokus på det nutidige samfunds kærlighed til penge, teknologi, medier, kendte og stoffer.

The Widow – 1. marts
Den 1. marts får alle otte episoder af Prime Original serien The Widow verdenspremiere på Amazon Prime Video.

Gennem de sidste tre år – siden hendes livs kærlighed, Will (Matthew Le Nevez) døde i et flystyrt i den Demokratiske Republik Congo – har Georgia Wells (Kate Beckinsale) levet alene i Welsh-egnen, væk fra civilisationen og komforten fra det 21. århundrede. Hendes liv ændrer sig, da hun en dag spotter Will i baggrunden i en nyhedsudsendelse om Congo på TV. Rystet i sin grundvold, men overbevist om at Will stadig er i live, vender Georgia tilbage til hovedstaden Kinshasa for første gang siden flystyrtet. Her bliver hun genforenet med Judith Gray (Alex Kingston), Wills gådefulde tidligere forretningspartner, og Emmanuel Kazadi (Jacky Ido), en lokal Congolesisk journalist hun mødte tre år tidligere, efter hans kone også var et offer i flystyrtet.

I mellemtiden i Rotterdam, Holland, ansøger en blind islandsk mand, Ariel Heglason (Ólafur Darri Ólafsson), til et medicinsk forsøg i håb om at hans syn kan blive genoprettet. Der møder han Beatrix (Louise Brealey), en anden kandidat til forsøget. Ariel har dog en hemmelighed, én der forbinder ham til Georgias mand, Will. Det er kun et spørgsmål om tid, før han bliver trukket tilbage ind i den verden. Uvidende om den fare hun står overfor, rejser Georgia tværs igennem landet i jagten på Will, imens den nærmeste person i Georgias familie, Martin Benson (Charles Dance), søger efter svar andre steder. Det er en rejse, der leder hende til den ustabile del af det østlige Congo, hvor man møder en række karakterer som børnesoldaten, Adidja (Shalon Nyandiko), den sindsforvirrede general Azikiwe (Babs Olusanmokun) og en mystisk hvid mand ved navn Pieter Bello (Bart Fouche). Man siger, at folk vil gå til verdens ende, for dem de elsker. Det er præcis, hvad Georgia gør.