Den 14. marts får den anmelderroste tv-serie Yellowstone Danmarkspremiere på Paramount Network. Serien har den Oscar-vindende skuespiller Kevin Costner i hovedrollen som ranch-ejer John Dutton og er et højspændt, moderne western-drama om Dutton-familiens kamp for at bevare kontrollen over deres jord. Sæson 1 udspiller sig over ni afsnit, som vises over ni torsdage på kanalen.

For første gang i sin karriere spiller den Oscar- og Emmyvindende skuespiller Kevin Costner hovedrollen i en tv-serie, nemlig i det moderne western-drama Yellowstone. Første sæson har allerede gået sin sejrsgang i USA, og nu får serien premiere i Danmark på tv-kanalen Paramount Network den 14. marts kl. 21:00.

Kevin Costner slog igennem tilbage i 1990’erne med bl.a. western-filmen Danser med Ulve, der vandt syv Oscars og indtjente 424 mio. dollars. I Yellowstone er han tilbage på prærien som patriarken John Dutton, hvis familie ejer den største ranch på amerikansk jord.

Et moderne western-drama
Tv-serien er et dyk ned i den amerikanske drøm uden for mediernes søgelys, hvor politisk korruption, forgiftet drikkevand og uopklarede mord er dagligdag. I kampen for at bevare kontrollen over deres område må Dutton-familien forsvare sig selv mod naturparker, indianerreservater og griske entreprenører.

Foruden Kevin Costner byder Yellowstone også på andre sværvægtere, både foran og bag kameraet. Familiens søn Kayce Dutton spilles af den BAFTA-nominerede skuespiller Wes Bentley, der er kendt for sine roller i American Beauty, Hunger Games-serien og Interstellar. Serien er skrevet og instrueret af Taylor Sheridan, der står bag manuskripter til anmelderroste film som Wind River, Sicario og Hell or High Water.

Stor satsning på originalt indhold
Yellowstone er blevet taget godt imod af de amerikanske seere, og flere anmeldere har udråbt den som en moderne Dallas. Brugerne på IMDB har også budt serien velkommen med en score på 8,3.

Første sæson udspiller sig over ni længere afsnit på mellem 40 minutter og halvanden time og kommer til at afløse den nuværende torsdagsserie på kanalen, Waco, der fik Danmarkspremiere tidligere på året. Yellowstone bliver således den anden store tv-serie på Paramount Network, som gik i luften i januar.

Yellowstone har premiere på Paramount Network torsdag den 14. marts. Herefter vil der blive vist et afsnit om ugen hver torsdag kl. 21:00.