Det er januar, starten på et nyt år, og det er tid til at få indhentet de populære serier, som du måske ikke nåede i 2018 – som sæson 2 af The Marvelous Mrs. Maisel, der havde premiere i december. Eller et gensyn med de tidligere sæsoner af serier som American Gods og The Grand Tour (S3) inden, at de nye sæsoner får premiere i 2019.

Originale serier fra Amazon Prime Video som kan ses i januar:

The Grand Tour, Sæson 1-2
Se de første to sæsoner inden sæson 3 af The Grand Tour får premiere d. 18. januar 2019. I serien The Grand Tour viser Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, at eventyr, spænding og venskab kan gå hånd i hånd, hvis bare man accepterer, at de mennesker, som man kalder venner, også kan være ekstremt irriterende. Nogle gange handler det også om biler. Følg dem på deres eventyr rundt i verden.

The Marvelous Mrs. Maisel, Sæson 1-2
The Marvelous Mrs. Maisel er både Emmy og Golden Globe vinder, og anden sæson har netop haft premiere. Det er 1958, og vi følger Midge Maisel (Rachel Brosnahan) i New York. Hendes liv kører på skinner – mand, børn og elegante Yom Kippur middage i deres Upper West Side lejlighed. Men da hendes liv tager en uventet drejning, er hun nødsaget til at tage en hurtig beslutning om, hvad hun ellers er god til – og da hun går fra husmor til standup-komiker, er valget ikke så overraskende. The Marvelous Mrs. Maisel er skrevet af Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls). Sæson 1 og 2 er nu tilgængelige.

Homecoming
Homecoming er netop nomineret til tre Golden Globes, bl.a. Best Drama series, og er en hjernevridende psykologisk thriller med Julia Roberts i hovedrollen. Filmen er instrueret af Sam Esmail (skaberen of MR. ROBOT). Heidi Bergman (Roberts) er sagsbehandler på the Homecoming Transitional Support Center, en institution under Geist-gruppen, et støttecenter, der hjælper soldater i overgangen tilbage til deres civile liv. Walter Cruz (Stephan James) spiller rollen som en af disse soldater, der er ivrig efter at begynde den næste fase af sit liv. Colin Belfast (Bobby Cannavale) fører tilsyn med institutionen og Heidi, og er en ambitiøs forretningsmand, hvis maniske krav peger på tvivlsomme motiver.

Fire år efter har Heidi startet et nyt liv. Hun er flyttet ind hos sin mor (Sissy Spacek) og arbejder som servitrice i en lille by, da en auditør fra Forsvarsministeriet (Shea Whigham) opsøger hende og begynder at stille spørgsmål til, hvorfor hun forlod støttecenteret. Heidi begynder at indse, at der er en helt anden historie bag den historie, hun har fortalt sig selv. Homecoming er skabt af by Eli Horowitz og Micah Bloomberg. Rollelisten tæller desuden Jeremy Allen White, Alex Karpovsky, og Dermot Mulroney med flere.

Tom Clancy’s Jack Ryan
I denne action-packed thriller følger vi CIA-analytikeren Jack Ryan (John Krasinski), når han støder på en række mistænksomme bankoverførsler. I søgen efter svar ledes Jack and hans chef James Greer (Wendell Pierce) i retning af Syrien og Mousa Bin Suleiman (Ali Suliman), terrorist og hjernen bag det skrækkelige terrorangreb i Paris. Med hjælp fra Dr. Cathy Mueller (Abbie Cornish) og Suleiman’s wife Hanin (Dina Shihabi) bliver Jack uventet helten, da han jagter ekstremister for at forhindre dem i at udføre et angreb på amerikansk jord. En action-packed thriller fortalt i otte hæsblæsende afsnit. Tom Clancy’s Jack Ryan er en gengivelse af den berømte og anerkendte amerikanske helts første militærrazzia som CIA-agent.

ALL or Nothing: Manchester City
Den banebrydende dokumentarserie følger Manchester City bag kulisserne hele vejen gennem sæson 17/18 – sæsonen hvor de slog egne rekorder og vandt Premier League. Få et kig ind i en af verdens mest globale sportsklubber, se – hidtil aldrig sete – scener fra omklædningsrummet med den legendariske træner Pep Guardiola og dyk ned i spillernes liv både inden og udenfor banen.

American Gods
Se sæson 1 inden sæson 2 får premiere d. 11. marts 2019. Den tidligere dømte Shadow Moon (Ricky Whittle) strejfer omkring i en verden, han ikke forstår, i vildrede efter hans kones død i et trafikuheld. Han aner ikke, at hans liv vil ændre sig, da han møder en listig, karismatisk svindler Mr. Wednesday (Ian McShane). Han tilbyder Shadow jobbet som hans bodyguard. Snart finder han sig selv i en skjult verden, hvor magi er ægte og hvor frygten for de nye guders, som teknologi og medier, magt vokser. I forsøget på at bekæmpe truslen, forsøger Mr. Wednesday at forene de gamle guder for at forsvare deres eksistens og genopbygge den indflydelse, som de har tabt. Samtidig efterlader han Shadow, som kæmper med at acceptere den nye verden og hans plads heri.

Bosch, Sæson 1-4
Bosch er baseret på Michael Connelly’s storsælgende romaner. Harry Bosch (Titus Welliver), en LAPD drabsdetektiv, skal for retten i forbindelse med et dødbringende skyderi mod en seriemordermistænkt. I en sag, som involverer resterne af en forsvunden dreng, tvinges Bosch til at konfrontere sin egen fortid. Den modige rekrut, Julia Brasher (Annie Wersching), fanger hans opmærksomhed og temperaturen i den ministeriel politik stiger, mens Bosch forsøger at opnå retfærdighed for en hver pris.

Forever
Ægteparret June (Maya Rudolph) og Oscar (Fred Armisen) lever et behageligt, men forudsigeligt, liv i forstaden Riverside, Californien. I 12 år har de haft de samme samtaler, spist de samme måltider og lejet det samme sommerhus. Efter at June overtaler Oscar til at tage på en skiferie for at ryste posten lidt, ender parret pludselig i komplet ukendt territorium. Forever er en original, indsigtsfuld og skarp komedie, som handler om kærlighed, commitment og ægteskab. Serien er skabt af de Emmy-award vindende forfattere Alan Yang (Master of None, Parks and Recreation) og Matt Hubbard (30 Rock, Parks og Recreation).

Goliath, Sæson 1-2
Billy McBride (Billy Bob Thornton), en udbrændt, tidligere magtfuld advokat, bruger mere tid i baren end i retssalen. Modvilligt laver han en aftale om at forfølge et uretmæssig sagsanlæg mod den største klient i det advokatfirma, som han hjalp med at opbygge. Da Billy og hans team afdækker en lang og dødelig sammensværgelse, ender de i en liv eller død prøve mod den ultimative Goliath.

The Looming Tower
The Looming Tower opsporer den stigende trussel mod Osama Bin Laden og Al-Qaeda i slutningen af 1990’erne og rivaliseringen mellem FBI og CIA, som kan – utilsigtet – have lagt vejen for tragedien 9/11. Den nye dramaserie er baseret på den Pulitzer Prize – vindende nonfiktive roman af Lawrence Wright.

The Man in the High Castle, Sæson 1-3
The Man in the High Castle er baseret på Philip K. Dick’s prisvindende roman og executive produceret af Ridley Scott (Blade Runner) og Frank Spotnitz (The X-Files). Serien udforsker, hvordan det ville være, hvis de allierede havde tabt Anden Verdenskrig og hvis Japan og Tyskland havde magten i USA. På rollelisten finder man Rufus Sewell (John Adams), Luke Kleintank (Pretty Little Liars) og Alexa Davalos (Mob City).