The Little Drummer Girl høster flotte anmeldelser og mange stjerner i britiske medier. Folkene bag Natportieren har tilsyneladende gjort det igen, men den nye spionserie er mere en kusine end en bror til Susanne Biers populære serie. The Little Drummer Girl adskiller sig nemlig markant i sit ekspressive udtryk, stærke farvevalg og gennemførte 80’er-stil.

Stol aldrig på en spion, men believe the hype. The Little Drummer Girl med Alexander Skarsgård, Michael Shannon og Florence Pugh har god vind i sejlene efter premieren i England. Fire ud af fem stjerner i The Guardian og i The Independent og snart venter det amerikanske publikum, inden spændingsserien rammer Danmark, når C More får premiere på de to første afsnit den 13. december.

Mens få vil huske tøjet fra Natportieren som andet end dyre grå jakkesæt, så vil de farverige kjoler som Florence Pugh bærer i rollen som Charlie blive spredt udover Pinterest i mange år, skrev blandt andre filmmagasinet Variety.

– Den er meget stiliseret, der er meget brutal arkitektur, så serien er visuelt ret unik, siger Alexander Skarsgård, der spiller den israelske agent, Becker. I serien forfører han den engelske skuespiller Charlie (Florence Pugh), som han vil bruge til at infiltrere et palæstinensisk terrornetværk.

– Det var som at gå ind i en tidskapsel. Du træder bare ind i en anden æra ved at åbne en dør og farverne er så spændende og levende, tilføjer Florence Pugh.

Park Chan-wook er instruktør på The Littlle Drummer Girl, som er baseret på den klassiske spionroman af John le Carré. Park Chan-wook har siden barnsben været stor fan af John le Carrés bøger og det er første gang, at sydkoreaneren giver sig i kast med en tv-serie. Tidligere har han blandt andet instrueret de prisbelønnede film ‘The Handmaiden’ og ‘Oldboy’.

The Little Drummer Girl foregår i 1979, og produktionsholdet har helt bevidst valgt at iklæde serien en udtalt 80’er-stil med et håb om at få perioden til at virke cool og interessant. Det er tydeligt i alt fra produktionsdesignet, tøjvalget og de forskellige lækre locations rundt omkring i Europa.

– Jeg har før fået at vide, at jeg er modig i mit farvevalg i mine film. Men jeg har aldrig gjort det i det her omfang før. Det er ikke bare modige farvevalg, det handler også om at bruge store blokke af farver og putte dem op imod hinanden, som gul og rød eller rød og grøn. Det var den strategi, vi valgte, siger instruktør Park Chan-wook.

The Little Drummer Girl vises i otte afsnit på C More, der har premiere på de to første afsnit torsdag den 13. december. De to næste afsnit følger torsdagen efter, mens de sidste fire afsnit bliver tilgængelige 2. Juledag.