Som optakt til Anders Matthesens kommende animationsfilm TERNET NINJA har folkene bag filmen og Nordisk Film Distribution i dag udsendt en video med én af Anders Matthesens tidligere film-karakterer. 14 år efter premieren på tegnefilmssuccesen Terkel i Knibe afslører Terkel i et åbenhjertigt videointerview, at Anders Matthesen udviste upassende opførsel under filmens optagelser. Til at starte med fortæller Terkel hvor omsorgsfuld Anders Matthesen i begyndelsen var som instruktør og at han betragtede Anders som sin storebror. Men efterhånden som interviewet skrider frem, afslører Terkel hvor hårdt det stod til under optagelserne og at han blev tvunget til at blive og lege bugtaler med Anders Matthesen efter fyraften. Til sidst i interviewet må Terkel erkende, at hverken han selv, Jason eller nogle af de andre børneskuespillere fra filmen i dag har noget som helst pænt at sige om Anders Matthesen. Om det samme er sket under optagelserne til TERNET NINJA må lade stå hen i det uvisse.