Hvis du synes, at mange realityshows er noget nær det værste, du har oplevet, har du så nogensinde tænkt på, hvad der sker i kulissen? Det er bestemt ikke for sarte sjæle, men du er inviteret med bag om alligevel! UnREAL er en amerikansk og mørk serie skabt af kvinder, med kvinder og som en gang imellem hænger kvinder ud og ikke mindst tager os med bag skandalerne, sladderen og iscenesættelserne på et amerikansk reality datingprogram. Stream løs fra den 5. november.

UnREAL er en amerikansk dobbelt Emmy-nomineret anmelderdarling og mørk dramaserie, som foregår bag kulisserne på det amerikanske reality datingprogram Everlasting. Serien følger primært de to kvindelige producere Rachel (Shiri Appleby – ”Girls”) og Quinn (Constance Zimmer – ”Entourage” og ”Newsroom”).

Den unge Rachel er vendt tilbage til jobbet efter et sammenbrud, og gør alt, hvad hun kan, for at kunne konkurrere med den fremadstormende Quinn. Det gør hun ved at manipulere deltagerne i datingprogrammet, så der opstår vanvittige dramaer, som seerne tørster efter. ”UnREAL er et foruroligende kig på, hvordan man laver foruroligende tv,” skrev kaldte det amerikanske nyhedsmedie NPR om serien.

UnREAL fik også disse ord med på vejen af Boston Globe: “Jeg elsker, at der endelig er kommet noget værdifuldt ud af reality-tv, og at en serie om den her “læser” reality-genren så godt og skiller det ad det stykke for stykke. Og lad os så være taknemmelig over, at reality serier ikke bliver lavet for at skabe venskaber.”

Samtlige fire sæsoner af UnREAL kan streames på C More fra den 5. november.