Et spædbarns forsvinden – enhver forælders værst tænkelige mareridt er katalysatoren for The Cry, som er en stærk og klaustrofobisk thrillerserie, der får premiere på C More lørdag den 13. oktober. The Cry berører tunge emner som fødselsdepression, kønsrollemønstre og har fået de udenlandske anmeldere op af stolen.

The Cry er en tragisk fortælling om en nybagt mor, der kæmper med sin rolle, en fødselsdepression, sin baby Noah og en lettere uduelig far. Parret Alistair (Ewen Leslie) og Joanna (Jenna Coleman) rejser fra Skotland til Australien, hvor han skal kæmpe om forældreretten til sin datter, som moderen har taget med hjem.

Samtidig kæmper Joanna i den grad med livet som mor – og den lange flyvetur til Melbourne gør det absolut ikke lettere. Den lægger kun yderligere pres og fordømmende blikke på hende, idet lille Noah græder på stort set hele turen.

Udmattet og følelsesmæssigt på bristepunktet ankommer Joanna og Alistair endelig til Australien, for blot kort efter at blive kastet ind i enhver forælders værst tænkelige mareridt, da barnet pludselig forsvinder under en køretur.

Sagen får hurtigt offentlighedens opmærksomhed og Joanna mærker endnu en gang fordømmende blikke og bliver rullet ind i en retssag med stor mediebevågenhed. Den psykologiske thriller foregår delvis med Joannas retssag og så med klip tilbage, for at finde ud af, hvad der skete.

”It’s all beautifully, brutally done,” skrev The Guardian, der gav fire ud af fem stjerner til The Cry, som henleder tankerne på bl.a. Sharp Objects og film som Gone Girl og The Girl on the Train.

The Cry er baseret på en roman af Helen FitzGerald, og Jenna Coleman har høstet stor anerkendelse for sin præstation i den svære rolle som Joanna.

THE CRY – 1 afsnit får premiere lørdag den 13. oktober. Ny episode hver lørdag.