Charlize Theron, Roland Møller, Ryan Reynolds, Per Fly, Michelle Pfeiffer, Daniel Craig, Julie Christiansen, Johnny Depp og … Hr. Skæg er alle med til at gøre oktober til (endnu) en stærk måned på C More!

Den prisvindende The Endless (2/10) fortæller historien om de to brødre Justin (Justin Benson) og Aaron (Aaron Moorhead) for hvem det lykkes at flygte fra en dødskult. De vender senere tilbage for at slutte fred med fortiden. Til at begynde med tager kultens medlemmer overraskende godt imod dem, men hvad skete der egentlig dengang i kulten? Detroit (3/10) er et prisvindende og virkelighedsbaseret thrillerdrama. En nat i 1967 genlyder gaderne i den amerikanske arbejderby Detroit af skud. Politiet og delstatens nationale garde ignorerer forskrifterne og begynder at bruge vold og trusler for at tiltvinge sig oplysninger. Nattens voldsomme optøjer resulterer i adskillige hårdt sårede civile og drabet på tre ubevæbnede unge mænd. Med bl.a. John Boyega og Will Poulter.

Kærlighed kender ingen grænser (5/10) er den sande og gribende historie om to menneskers ubrydelige kærlighed, som forandrede en hel nation. I 1947 forelsker tronarvingen af Botswana, Seretse Khama (David Oyelowo), sig i den britiske kontorassistent Ruth Williams (Rosamund Pike). Deres ægteskab møder dog modstand. Med ni filmpriser og hele 19 nomineringer er der dømt rendyrket gys i den hårrejsende Split (5/10), hvor tre teenagepiger bliver spærret inde i en kælder af en iskold og meget mystisk mand (James McAvoy). Selvsamme mand dukker senere op hos sin psykolog, men nu som en helt anden – manden lider nemlig af personlighedsspaltning. Nogle gange er han den venlige Kevin, andre gange er han den modbydelig Dennis, og af og til er han Hedwig, der opfører sig som et barn. Teenagepigernes fremtid afhænger af, hvem af hans personligheder, der i sidste ende har kontrollen.

Rasmus Bjerg, Viola Martinsen og Mikkel Lomborg (som Hr. Skæg) sørger for fis og ballade for hele familien i Sikke et cirkus: Det mystiske mysterium (10/10). Cirkusdirektøren Kaj og hans datter Ramona elsker nemlig at skabe fest og glade dage over alt, hvor de kommer frem. Sammen med hele den store cirkusfamilie underholder de store som små, men så en dag begynder der at ske mystiske ting, og Kaj bekymrer sig om et konkurrerende cirkus. Logan Lucky (11/10) – De tre Logan-søskende Jimmy, Mellie og Clyde vil udføre et gigantisk kup under årets største NASCAR-motorløb, The Coca-Cola 600. For at være sikre på succes allierer de sig med USAs ypperste ekspert i sprængning af pengetanke – Joe Bang. Der er bare en lille hage ved planen – de skal først have ham ud af spjældet. Med Channing Tatum, Riley Keough, Adam Driver og Daniel Craig.

Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Kenneth Branagh, Penelope Cruz, Willem Dafoe og mange, mange andre pryder rollelisten i Mordet i Orientekspressen (12/10). Det, der starter som en luksuriøs togrejse gennem Europa, udvikler sig snart til et af de mest stilfulde og spændende mysterier, der nogensinde er fortalt. Agatha Christies elskede klassiker er historien om 13 fremmede personer, der alle er under mistanke for et mord begået ombord på toget. Den verdenskendte detektiv Hercule Poirot må – i kamp mod tiden – gøre alt for at løse sagen, før morderen slår til igen. Alt eller intet (12/10) – Maddy (Amandla Stenberg) er en klog, nysgerrig og fantasifuld 18-årig pige, som lider af en sygdom, der gør, at hun ikke må forlade sit hjem. Det skræmmer dog ikke nabodrengen Olly (Nick Robinson) væk. De kommunikerer via sms, ser på hinanden gennem ruden og skaber en dyb forbindelse. Maddy er desperat efter at opleve verden udenfor sammen med Olly, og hun er villig til at løbe risikoen – også selvom hun skulle miste alt.

The Foreigner (16/10) – Jackie Chang spiller en ydmyg restauratør, der har lagt sin barske fortid bag sig. Da han mister sin eneste datter i et terrorangreb i Knightsbridge, England, beslutter han sig for at søge retfærdighed. En katten-efter-musen jagt starter, da han opdager, at en politiker (Pierce Brosnan) i den irske regering sidder med en vigtig brik, der kan føre ham til dem, der stod bag det dødelige angreb. I den toptunede actionkomedie The Hitman’s Bodyguard (18/10) møder vi Michael Bryce (Ryan Reynolds), kendt som en af verdens bedste livvagter, før et job gik galt, og Darius Kincaid (Samuel L. Jackson), en berygtet lejemorder, der nu sidder bag lås og slå. De to har været hinandens fjender i årevis, men må nu arbejde sammen for at få Kincaid frem i tide til en retssag i Haag, hvor han skal vidne mod en kynisk diktator. Stærke kræfter er dog parat til at gå langt for at forhindre denne fange i at åbne kæften, og snart er luften fuld af kugler og flyvende biler.

Mere action er der også i den hæsblæsende Atomic Blonde (19/10), som udspiller sig i Berlin i 1989, hvor daglige demonstrationer sætter østtysk politi i højeste alarmberedskab. Den britiske agent Lorraine (Charlize Theron) glider ubesværet ind i det pulserende natteliv i det neonglitrende Vestberlin, hvor agenter fra begge sider af jerntæppet udveksler informationer og går i seng med hinanden. Da en Stasi-agent sælger en mikrofilm, der afslører identiteten på en række hemmelige agenter, må Lorraine og hendes kontaktmand, som hun ikke stoler på, samarbejde om at få agenten over den skarpt bevogtede grænse i ly af demonstrationerne. Også med James McAvoy og Roland Møller. Tulipanfeber (19/10) – I 1600-tallets Amsterdam hyrer den velhavende og aldrende købmand Cornelis Sandvoort (Christoph Waltz) en ung maler (Dane DeHaan) til at male et portræt af sin unge, smukke hustru, Sophia (Alicia Vikander) og ham selv. Sophia og maleren forelsker sig i hinanden, og de indleder en passioneret og hemmelig affære. Mens tulipanfeberen er på sit højeste, iværksætter de to elskende en risikabel og livsfarlig plan for at sikre en fremtid sammen.

Instruktøren Per Flys Dobbeltspil (23/10) er en politisk thriller baseret på den sande historie om den 24-årige danske Michael (Theo James), der får sit drømmejob i FN’s humanitære hjælpeprogram Oil for Food. Det bliver dog et chok for ham, da hans chef Pasha (Ben Kingsley) flytter ham fra de trygge kontorer på First Avenue i New York til de kaotiske tilstande i Bagdad. Her går det op for ham, at der svindles for milliarder, og at korruptionen rækker helt ind i de inderste cirkler. Michael må vælge, om han vil lukke øjnene eller afsløre den grimme sandhed. The Circle (23/10) – Alt den personinformation der hober sig op på sociale medier, og hvad skruppelløse forretningsfolk i sidste ende kan bruge det til, er ikke småting. Da Mae Holland (Emma Watson) ansættes på The Circle, verdens største og mest magtfulde sociale medieselskab med Bailey (Tom Hanks) i spidsen, ser hun det som sit livs mulighed. Snart begynder hun at forstå rækkevidden af deres ambitioner samt konsekvenserne af dem.

Den overvægtige, hvide pige Patricia Dombrowski (Danielle Macdonald) fra en lille flække i New Jersey tør godt drømme stort. Hun går nemlig rundt med drømmen om at blive rapstjerne i det prisvindende underdogdrama Patti Cake$ (24/10) – men Patti har det hårdt. Hun arbejder for en ussel løn, bor sammen med sin mor og syge mormor og ligner ikke ligefrem en hip hop-stjerne, men Patti giver ikke op. Med hjælp fra sin ven Jheri (Siddharth Dhananjay) og en sær musikproducent kæmper hun for at realisere sin drøm!

I det prisnominerede drama Mens vi lever (28/10) er Kristian (Sebastian Jessen) nyforelsket og klar til at starte et liv sammen med Anne (Mia Jexen). En dag banker det på døren, og pludselig konfronteres Kristian med en fortid, som han har gjort alt for at glemme. Filmen bygger på virkelige begivenheder og følger fire mennesker, hvis skæbner flettes ind i hinanden efter en fatal ulykke. En ulykke der vil ændre deres liv for altid. Julie Christiansen medvirker også og vandt en Bodil for bedste birolle.

Når Luc Besson slipper fantasien løs og får 177 mio.$ at lege med, bliver det ikke meget vildere. I den spektakulære Valerian and the City of a Thousand Planets (29/10) får de to agenter Valerian (Dane DeHaan) og Laureline (Cara Delevingne) til opgave at undersøge situationen på rumstationen Alpha – The City of a Thousand Planets – der er et slags intergalaktisk, diplomatisk mødested. Det viser sig hurtigt, at mystiske kræfter er på spil og truer med at ødelægge hele stationen. Valerian og Laureline må ud i et kapløb mod tiden, inden stationen går til grunde og tager de mange tusind indbyggere med sig.