Den 20. september blænder C More op for 2. sæson af Stephen Kings anmelderroste og prisnominerede gyserserie Mr. Mercedes med Brendan Gleeson og Harry Treadaway som henholdvis politimand og seriemorder.

I maj i år præsenterede C More den nye gyserserie, Mr. Mercedes, som er baseret på Stephen Kings bestseller Bill Hodges Trilogy, som inkluderer Mr. Mercedes (Mercedesmanden), Finders Keepers (De der søger) og End of Watch (Vagt forbi). Første sæson fortalte den uhyggelige historie om en gal seriemorder (Harry Treadaway), der går fri efter at have kørt lige ind i en menneskemængde i en stjålet Mercedes. To år senere genoptager den pensionerede mordefterforsker Bill Hodges (Brendan Gleeson) sagen. Hodges har det i forvejen alt andet end let. En hverdag med druk og til tider selvmordstanker gør ham ikke til den ideelle mand at sætte til at finde frem til den morderiske Mr. Mercedes.

Seriens første sæson høstede flotte anmeldelser og nu kan man altså allerede se frem til sæson 2 af Mr. Mercedes fra den 20. september på C More.

Bradys mislykkede attentatforsøg i Brighton, Ohio har bevirket, at han er blevet indlagt på hospitalet og bundet til sin sygeseng. Hodges har kastet sig ud i nye projekter og forsøger at komme videre med sit liv. Sammen med Holly Gibney (Justine Lupe) åbner han et privat efterforskningsagentur – Finders Keepers, men han har svært ved slå Brady helt ud af tankerne.

Da hospitalets plejepersonale pludselig bliver udsat for uforklarlige ting, kan Hodges ikke slippe tanken om, at Brady måske står bag.

Første sæson af Mr. Mercedes kan stadig streames eksklusivt på C More.