BECKER – KONGEN AF TINGSRYD (3/9) – Becker (Henrik Lilliér) tjener penge på alle mulige og umulige måder – alle ikke lige lovlige. Sammen med en god ven driver han en havemøbelforretning, hvor bl.a. smuglersprut og afgiftsfrie cigaretter bliver langet under disken i stor stil. Forretningen går forrygende, lige indtil to danskere (Lars Ranthe og Sonja Richter) dukker op. Det prisvindende krimidrama LOWLIFE (4/9) er grotesk underholdning i bedste Pulp Fiction-stil. En mexikansk bryder (Ricardo Adam Zarate), der aldrig tager sin maske af, en fyr (Jon Oswald) med en hagekorstatovering i hele ansigtet og en desperat kvinde (Nicki Micheaux), der prøver at redde sin mand ved at købe et nyt organ på det sorte marked, krydser hinandens spor i en forstad til L.A. De får selskab af flere andre suspekte individer i dette vanvittige, blodige og megaunderholdende adrenalinrush af en film.

Har du hang til statelige hjem, smukke landskaber og en hed kærlighedsaffære, må du ikke gå glip at den emmybelønnede dramaserie PRIDE AND PREJUDICE (6/9). I slutningen af 1700-tallets England forsøger den fattige, men elskværdige Mrs. Bennet (Brenda Blethyn) at få sine fem døtre bortgift. Da Elizabeth introduceres til den tilsyneladende snobbede rigmand Mr. Darcy (Matthew Macfadyen), er der umiddelbart kold luft imellem dem. Sød musik opstår dog så småt. I det prisnominerede drama THE MAN WITH THE IRON HEART (11/9) som foregår i 1942, er nazi-tyskland på sit højeste. Reinhard Heydrich (Jason Clarke) er leder af SS og Gestapo og en af hovedkræfterne bag udryddelseslejrene. Han skal elimineres, så to unge rekrutter bliver sendt til Prag for at gøre det af med den kolde satan.

THE MOUNTAIN BETWEEN US (12/9) – Dr. Ben Bass (Idris Elba) og fotojournalisten Alex Martin (Kate Winslet) overlever et flystyrt og befinder sig snart efter i et øde bjergområde, hvor de må kæmpe for livet. På deres livsfarlige færd gennem de sneklædte bjerge må de to fremmede stole 100% på hinanden. I 1890 døde kunstneren Vincent van Gogh efter at være blevet skudt i maven, men hvem var det egentlig, der skød? Van Gogh er en af historiens største og mest indflydelsesrige kunstnere, men hans tragiske død er den dag i dag omgærdet af mystik. Den imponerende og oscarnominerede animationsfilm LOVING VINCENT (13/9) forsøger som en anden detektiv at gøre os klogere på, hvem manden og kunstneren van Gogh var. Filmen består af 65.000 individuelt malede oliemalerier, produceret af 150 kunstnere over syv år.

Hvis du tror, at dit eget forhold er kompliceret, så se FIFTY SHADES: I MØRKET (14/9) og tro om. Stalking, trusler og mystiske uheld er pludselig en del af hverdagen, da Ana (Dakota Johnson) og Christian Grey (Jamie Dornan) genoptager kontakten. Ana troede ellers, at hun havde lagt Mr. Grey og hans røde rum bag sig, men Christian vil have hende tilbage, og hun kan ikke sige nej. Hun forlanger dog at få at vide, hvordan Christian er blevet, som han er – det er på tide at lade maskerne falde. Samtidig viser forlæggeren Jack Hyde, for hvem hun er blevet personlig assistent, voldsom interesse for hende.

Thrilleren THELMA (20/9) handler om pigen Thelma (Eili Harboe) der flytter fra sin religiøse familie i det vestlige Norge for at studere i Oslo. I læsesalen får hun et voldsomt anfald, som hun holder skjult for forældrene. Det sker samtidig med, at hun møder Anja, en medstuderende, hun er yderst tiltrukket af. Thelma overvældes af følelser, hun ikke tør stå ved. Anfaldene bliver flere og vildere, og lægerne står på bar bund. Skræmmende og overnaturlige kræfter presser sig på, og snart forsvinder Anja sporløst. Christian (Ben Affleck) er en velfungerende autist med større kærlighed til tal end mennesker i den prisvindende THE ACCOUNTANT (21/9). Han arbejder som freelance bogholder for nogle af verdens farligste forbryderorganisationer, der har brug for kreativ bogføring. Da han kommer under mistanke for hvidvaskning af penge, tvinges Christian til at tage en lovlig kunde. Valget falder på et højteknologisk robotfirma, hvor regnskabsmedarbejderen Dana (Anna Kendrick) har opdaget en regnskabsfejl til flere mio. dollars. Da Christian dykker ned i regnskaberne, begynder folk omkring ham at dø som fluer. Også med J.K. Simmons og John Lithgow.

I 1000-tallets Kina er mørke kræfter er på spil med blodige og spektakulære kampe til følge. De to lykkeriddere William (Matt Damon) og Tovar (Pedro Pasca) er næsten nået til det sagnomspundne Kina i deres søgen efter et magisk sort pulver med en ødelæggende kraft, da de pludselig bliver angrebet af grufulde monstre. De når at søge dækning bag den kinesiske mur, men bliver snart taget til fange. Rendyrket eventyrunderholdning med ildkugler, der flyver gennem luften og akrobatiske kampscener til overflod. Visuelt overlegen præstation. Actioneventyret THE GREAT WALL kan streames fra den 26/9.

Hvis du er en af dem, der bare ikke kan få nok af Harry Potter, så kan du roligt glæde dig til at se det oscarbelønnede og imponerende flotte eventyr FANTASTISKE SKABNINGER OG HVOR DE FINDES (28/9). I 1926 ankommer troldmanden Newt Scamander (Eddie Redmayne) til New York, hvor han har en kort mellemlanding. Med sig har han en kuffert fyldt med magiske og fantastiske skabninger. Ved et beklageligt uheld slipper nogle af dem løs, og så har vi ellers balladen. Også med Colin Farrell og Johnny Depp.