C More byder på stærke serie-premierer i september.

CONDOR

Er du til serien Homeland, så er C Mores nye serie, Condor, den helt rigtige at gå til!

Joe Turner (Max Irons – “Kvinden i guld”) har altid været i konflikt med sit arbejde for CIA. Da alle hans kollegaer på kontoret bliver likvideret, efter han har gjort en skræmmende opdagelse, tager han benene på nakken. Alle hans teoretiske reservationer om arbejdet bliver med et forvandlet til grusom virkelighed. Turner er under pres, og tiden er imod ham, hvis han skal finde frem til sandheden omkring et komplot, som truer millioner af menneskeliv.

I C Mores nye thrillerserie Condor medvirker desuden William Hurt (“Eksperimentet”), Mira Sorvino (“Mig & Afrodite”), Leem Lubany (“Rock the Kasbah”), Angel Bonnani (“Shots Fired”), Kristen Hager (“Gotham”), Bob Balaban (“The Grand Budapest Hotel”) og Brendan Fraser (“Mumien”). Serien er baseret på romanen ”Seks døgn for Condor” af James Grady og manuskriptet ”Tre døgn for Condor” er af Lorenzo Semple Jr. og David Rayfiel.

CONDOR – Hele 1 sæson kan streames på C More fra den 3. september

KEEPING FAITH

Eve Myles (“Torchwood”) spiller i den nye thrillerserie Keeping Faith Faith Howells, der er hustru, mor og advokat. Hun tvinges til at afkorte sin barselsorlov, da hendes mand og forretningspartner, Evan (Bradley Freegard – “Skadestuen i Holby”), pludselig forsvinder sporløst. Hun finder snart ud af, hendes idylliske hjemby gemmer på dystre hemmeligheder, som udgør en livsfarlig trussel for Faith og hendes familie. Undervejs dukker uhyggelige ting om Evan også op til overfladen! Pludselig tvinges hun til at lægge sit hjemmegående liv bag sig og springe ind i en verden, hvor nu agerer både detektiv, actionhelt og elskerinde.

Keeping Faith blev den mest downloadede ikke-netværksserie på BBC iPlayer (Over 8,5 millioner downloads i maj 2018).

KEEPING FAITH – 1 sæson kan streames på C More fra den 10. september

CHANNEL ZERO. BUTCHER’S BLOCK

I den prisnominerede og hårrejsende gyserserie Channel Zero er vi nået til tredje sæson, som har titlen Butcher’s Block. Denne gang møder vi Alice og hendes søster, der flytter til en by, hvor alt tilsyneladende ånder fred og idyl. De hører dog snart uhyggelige historier om et kvarter i byen kaldet Butchers Block, hvor der ligger et kødproduktionsanlæg. Byens indbyggere har undgået området i generationer, men en række forsvindinger gør søstrene nysgerrige. Deres snagen fører til både groteske og blodige optrin, og snart befinder de to søstre sig i en håbløs situation, der får det til at løbe én koldt ned ad ryggen.

Med Olivia Luccardi (“It Follows”), Holland Roden (“Teen Wolf”) og Rutger Hauer (“Blade Runner”).

CHANNEL ZERO. BUTCHER’S BLOCK – Hele 3 sæson kan streames på C More fra den 19. september