Cinemateket åbner sæsonen med to store film under åben himmel: Mandag den 30. juli vises Steven Spielbergs hjertevarme sci-fi-klassiker ‘E.T.’, mens der tirsdag den 31. juli serveres svedige cubanske rytmer med ‘Buena Vista Social Club’. DJ Master Fatman varmer op. Fri entre!

Cinemateket holder sommerferie fra 16.-29. juli, men de glæder sig allerede til at se os igen til sæsonstart med Open Air i Kongens Have. Tag en ven i hånden og et picnictæppe under armen, og oplev to store film under åben himmel, helt gratis:

Mandag den 30. juli vises Steven Spielbergs hjertevarme sci-fi-klassiker ‘E.T.’. Den danske kortfilm ‘Ztriwer’ sætter scenen, før ‘E.T.’ går på.

Tirsdag den 31. juli byder på hede cubanske rytmer og et ensemble af cubas allerstørste musikere i ‘Buena Vista Social Club’.

Begge dage varmer DJ Master Fatman op på plænen allerede fra kl. 16.00, og restaurant SULT rykker ud med chili con carne, sandwich, vin og kolde fadøl til en rimelig pris. Hovedfilmen begynder ca. kl. 21.45.