Juli på C More

Tag den bedste underholdning med på stranden – C More er klar med deres juli program.

Den prisvindende Strawberry Days (1/7) fortæller historien om umulig kærlighed. Selvom vi skriver 2018, findes der fordomme og forhindringer over alt. Det må den 15-årige Wojtek (Stanislaw Cywka) sande, da han rejser med sine forældre fra Polen til Sverige for at plukke jordbær. Her møder Wojtek landmandens datter Anneli (Nelly Axelsson). Snart opstår der varme følelser imellem dem.

Forestil dig at nogle af de farligste forbrydere og mordere pludselig slipper ud fra fængslet i hobetal. Netop dette sker i den prisnominerede Maze (3/7), der bygger på en sand historie fra 1983, hvor hele 38 fanger formåede at flygte fra det topsikrede fængsel Maze i en af de mest dramatiske og velorganiserede fangeflugter i nyere tid. Med bl.a. Tom Vaughan-Lawlor.

I Separated At Birth (3/7) vokser Lucy Pierce (Brittany Allen) op i den tro, at hun har haft en helt normal barndom med sin omsorgsfulde mor, lige indtil hun støder på en række gamle artikler om en sag, der vedrører et kidnappet barn, “baby Victoria”. Hun begynder at grave i sagen og finder snart meget overraskende oplysninger om sin fortid.

13-årige Adam beslutter sig for at tage ud på en farefuld mission for at finde sin forsvundne far. Han opdager snart, at hans far er ingen ringere end den legendariske Bigfoot, som har gemt sig i skoven i årevis for at beskytte sig selv og familien. Da far og søn forsøger at indhente det forsømte, finder Adam ud af, at han også har de vildeste superkræfter. Gå ikke glip af animationsfilmen Bigfoot Junior (6/7).

Hvis du tror, at det kun er mænd, der kan finde på at holde kvinder indespærret, så må du tro om. I det prisbelønnede drama My Cousin Rachel (8/7) begynder den unge Philip Ashley (Sam Claflin) pludselig at modtage foruroligende breve fra sin fætter Ambrose i Italien. Her bliver han tilsyneladende holdt fanget i sit eget hus af konen Rachel (Rachel Weisz).

Den prisvindende My Friend Dahmer (10/7) er den sande og uhyggelige historie om Dahmer (Ross Lynch), en genert teenager, der gør alt for at passe ind, men i stedet ender som iskold seriemorder. I 1992 blev han idømt 16 gange livsvarigt fængsel, og man spørger sig selv: Hvordan kunne det gå så galt?

Oscarnomineret og Oscarbelønnet kan der skrives på henholdsvis James Camerons actionkomedie Livsfarlig Løgn (12/7) og Robert Zemeciks hæsblæsende trilogi Tilbage til fremtiden (1/7). Livsfarlig løgn er det fantastiske actionbrag om den benhårde agent Harry Tasker (Arnold Schwarzenegger). Hans kone Helen (Jamie Lee Curtis) tror dog, at han bare er en helt almindelig sælger. Det er dog kun indtil, at hun ved et uheld bliver hvirvlet ind i mandens arbejde. I Tilbage til fremtiden I, II og III rejser Marty McFly (Michael J. Fox) og Doc Brown (Christopher Lloyd) hele tiden frem og tilbage mellem fortiden, nutiden og fremtiden!

13/7 Gods Own Country – Johnny (Josh O’Connor) er følelsesmæssigt helt ude at svømme. Han dyrker tilfældig sex med en fyr fra landsbyen og drikker sig bogstaveligt talt i hegnet om natten som en slags virkelighedsflugt. Senere møder han den unge rumæner Gheorghe (Alec Secareanu), der får Johnny til at se sig selv i spejlet, men han bebrejder i første omgang Gheorghe det, han ser.

Gyseren Fender Bender (16/7) er en blanding mellem “Death Proof” og “På stop med en dræber”. Den 17-årige Hilary (Makenzie Vega), har lige fået sit kørekort, da hun kommer ud for et mindre biluheld. Hun udveksler straks oplysninger med den anden bilist. Det skulle hun dog aldrig have gjort!

Sex med en mindreårig er ulovligt, men er det også moralsk forkasteligt? Det tema er til debat i den prisnominerede film Una (20/7), hvor den unge kvinde af samme navn (Rooney Mara) opsøger den næsten 30 år ældre mand, Ray (Ben Mendelsohn), som hun havde sex med som 13-årig for 15 år siden. Selvom han er flyttet til en anden by og har fået ny identitet, finder hun ham, drevet af de oplevelser, der stadig påvirker hende.

I det prisvindende drama Walking Out (22/7) møder vi teenageren David (Josh Wiggins), der bor sammen med sin mor. Han har ikke set sin far Cal (Matt Bomer) meget længe, og tager kun modvilligt af sted for at besøge ham. Cal har planlagt en skøn tur i vildmarken, men David kunne ikke være mere ligeglad. Far og søn har næsten intet til fælles, men det ændrer sig dog, da de begge kommer til skade.

23/7 Becoming Bond – Hvorfor sige nej til millioner af kroner og en fast rolle som en af filmhistoriens største ikoner – Bond, James Bond? Det kan virke underligt, men det var ikke desto mindre lige præcis det George Lazenby gjorde, da han afviste at underskrive en kontrakt, der ville have givet ham seks yderligere film som den britiske superagent. Han nåede kun at indspille en enkelt James Bond-film, Agent 007 i Hendes Majestæts hemmelige tjeneste, der regnes for at være en af de bedste i rækken, inden han måtte videre i sit liv – et liv der har budt på slagsmål, stoffer og masser af sex. Se med her og find ud af, hvordan George Lazenby gik fra at være brugtvognssælger i Australien til britisk topagent på det hvide lærred for blot at vende rollen ryggen efter hans kæmpe succes som James Bond.

I gyseren Johnny Garrett’s Last Word (24/7) bliver Johnny Frank Garrett (Devin Bonnée) dømt til døden for et mord, han hævder ikke at have begået. Inden han henrettes, kaster han en forbandelse over de personer, der var indblandet i retssagen, og der går ikke lang tid, før den ene efter den anden dør under mystiske omstændigheder.

Syng (25/7) er Golden Globe vindende animation, når det er bedst. Hvad gør man, når man har ansvaret for et faldefærdigt og lukningstruet teater? Man afholder naturligvis en storstilet talentkonkurrence og udlover 100.000 dollars i præmie til vinderen – det mener i hvert fald direktøren, koalabjørnen Buster Moon. Snart vælter det ind med musikalske dyr, der alle har drømmen om at blive store sangstjerner.

Tom Fords krimidrama Nocturnal Animals – Natdyr (26/7) blev nomineret til en Oscar og belønnet med en Golden Globe. Den handler om den velhavende galleriejer Susan (Amy Adams), der lever i et ulykkeligt ægteskab. En dag modtager hun et romanmanuskript fra sin eksmand, Edward (Jake Gyllenhaal), som hun ikke har set i årevis. I bogen Natdyr bliver Tonys kone og datter kidnappet under en natlig køretur gennem Texas. Tony indleder en vendetta mod kidnapperne, og under den nervepirrende læsning bliver Susan konfronteret med nogle ubehagelige sandheder om sig selv.