Juni starter lige på og hårdt på C More med det Oscarnominerede og mange gange prisbelønnede sci fi brag Abernes planet: Opgøret (1/6). Chimpansen Caesar (Andy Serkis) og hans artsfæller bliver tvunget ind i en dødbringende konflikt med en gruppe svært bevæbnede mennesker ledet af den iskolde Oberst (Woody Harrelson). Aberne lider enorme tab, og Caesar må samtidig kæmpe en indre kamp mod sine urinstinkter for at kunne bevare roen og planlægge og indlede jagten på retfærdighed for sine medskabninger.

Dead Draw (4/6) er en prisbelønnet thriller om en tyvebande (Michael Eklund, Gil Bellows, Faust Checho), der udtænker det perfekte kup med et forventet udbytte på 25 millioner dollars. Men stemningen bliver yderst anspændt, da de opdager, at piloten, der skal få dem væk, er blevet brutalt myrdet. Nogen har forrådt dem – men hvem?

2 x Goldie Hawn! Venner for livet (7/6) er en Golden Globe-nomineret komedie. I 70’erne var Suzette (Goldie Hawn) og Vinny (Susan Sarandon) bedste venner og levede et udsvævende liv. I dag er Suzette stadig den samme pågående dulle, mens Vinny er blevet en konservativ forstadsfrue i Arizona. Nu prøver de at finde sammen igen. Kan de det? I komedien Blondiner i junglen (29/6) er Emily (Amy Schumer) netop blevet dumpet af sin kæreste, men hun har dog ikke tænkt sig at lade deres forestående eksotiske ferie gå til spilde. Hun beslutter sig derfor til at slæbe sin ultra forsigtige mor (Goldie Hawn) med i stedet. De to kvinder kunne dog ikke være mere forskellige, så turen går alt andet end glat.

Der er i det Oscarbelønnede superheltebrag Suicide Squad (8/6) dømt stjernespækket action med bl.a. Batman (Ben Affleck), Jokeren (Jared Leto), Deadshot (Will Smith) og Harley Quinn (Margot Robbie). Den amerikanske efterretningsofficer samler verdens farligste superskurke. Hun forsyner dem med det mest kraftfulde arsenal af våben og sender dem ud på en mission for at besejre en mystisk og uovervindelig modstander. Skurkene indser dog snart, at de ikke er blevet udvalgt til at lykkes, men til at få skylden, når de uundgåeligt taber.

All Eyez on Me (14/6) er fortællingen om kunstneren og skuespilleren Tupac Shakurs liv. Han blev født i New York, søn af et Black Panther-medlem, og voksede op i Baltimore, hvor han tog de første skridt mod en sensationel karriere med 75 millioner solgte plader. Han var samtidig frontfiguren i en ordkrig mellem hiphoppere på øst- og vestkysten – en konflikt der førte til flere drab og hans alt for tidlige død.

Det mange gange prisbelønnede drama Gifted (15/6) fortæller historien om den forældreløse 7-årige Mary, der bor sammen med sin onkel Frank i Florida. Da hun begynder i skolen, viser det sig hurtigt, at hun besidder sjældne matematiske evner. Hendes mormor ønsker, at hun skal sendes på en privatskole, men Frank mener, at hans søster ville have ønsket så normal en barndom som muligt for sin datter. Det udvikler sig til en større konflikt, der kommer til at udspille sig i retten, men den kamp er Frank slet ikke klædt på til. Med bl.a. Chris Evans og Octavia Spencer.

Den prisnominerede komedie Bigger Fatter Liar (21/6) handler om Kevin Shepherd (Ricky Garcia), der er en smart og glat teenager, der har klaret sig gennem hele livet ved at lyve overfor alt og alle. Han får dog igen med samme mønt, da han en dag møder spilproducenten Larry (Barry Bostwick), der stjæler hans ide til et computerspil. Sammen med sin bedste ven Becca (Jodelle Ferland) beslutter han sig for at sætte den udspekulerede forretningsmand på plads.

Vennerne Efraim (Jonah Hill) og David (Miles Teller) bor i Miami, da USA første gang invaderer Irak. De to venner finder på at udnytte en lidet kendt klausul i forsvarsministeriet, der tillader små virksomheder at byde på store amerikanske militærkontrakter. De begynder i det små, men snart vælter pengene ind. Høje på deres egen succes indgår de en kontrakt til 300 mio. dollars om at levere våben til det afghanske militær. De indser dog snart, at de denne gang nok har slået et lidt for stort brød op – ikke mindst da kontrakten bringer dem i nærkontakt med nogle overordentligt skumle typer. Se War Dogs den 22. juni.

I den prisnominerede komedie Table 19 (22/6) får Eloise (Anna Kendrick) en invitation til sin tidligere bedste venindes bryllup – en pligtinvitation som brudeparret inderst inde håber på, hun bare vil ignorere. Da hun alligevel dukker op, placeres hun ved bord nummer 19 sammen med fem andre gæster, hun ikke kender og som også kun nødtvungent er inviteret med. Tabergæsterne (bl.a. Lisa Kudrow, Craig Robinson og Tony Revolori) viser sig dog alle at gemme på hemmeligheder, som de snart deler med hinanden. Inden længe har de deres helt egen fest ved bord nummer 19, og venskaber og sød musik opstår.