Den 1. januar blænder C More op for den eksklusive verdenspremiere på den første af fire spritnye Beck film – igen med Peter Haber i titelrollen. Den første film hedder Beck – Eget kød og blod. En mand mishandles til døde i Mellemøsten. I Stockholm forsvinder en ung kvinde på vej hjem fra arbejde. To hændelser som snart skal vise sig at have noget med hinanden at gøre. Kristofer Hivju er stærkt tilbage som Steinar Hovland. Samme dag udvides Beck-biblioteket med samtlige tidligere 34 Beck film – eksklusivt på C More.

I En amerikansk drøm (2/1)kan Ewan McGregor (som også har instrueret) og Jennifer Connelly opleves som parret, der i 60’erne ser deres datter (Dakota Fanning) blive indædt modstander af Vietnamkrigenog pludselig forsvinde sporløst. En søgen efter hende kommer til at ryste den lille familie. Tom Hardy spiller i Legend (5/1) en dobbeltrolle som brødrene Kray og deres vej til toppen af underverdenen, hvor de styrer London med hård hånd. Den Oscarbelønnede film Room (7/1) er et anmelderrost drama om 5-årige Jack, der har levet hele sit liv sammen med sin mor i en underjordisk bunker, hvor de bliver holdt fanget. Her har Jacks mor skabt en hel fantasiverden for ham for at opretholde en vis form for normalitet. Hun har dog udtænkt en dristig flugtplan. Den 11. januar er der premiere på gyseren A Cure For Wellness. Den unge finansmand Lockhart (Dane DeHaan) bliver sendt til et helt specielt sanatorium for at hente en kriseramt kollega hjem. Stedet synes at være idyllisk, men Lockhart indser snart, at der forgår noget meget underligt, der ikke alene udgør en trussel mod hans mentale helbred, men også hans liv.

Chris Hemsworth og Charlize Theron er tilbage i actioneventyret The Huntsman: Winter’s War. Fantasyeventyr hvor krigerne Sara og Eric er de eneste, der kan stoppe isdronningen Freya og hendes ondsindede forehavende. Premiere den 13/1. The Boss (19/1) er en skør komedie om den kontante forretningskvinde Michelle (Melissa McCarthy), der kommer i fængsel for insiderhandel. Efter at have afsonet sin straf er hun fast besluttet på at gøre comeback! Wolverine (Hugh Jackman) er tilbage den 20/1 i et prisbelønnet og anmelderrost actionbrag af en superheltefilm – Logan. Året er 2029, og mutanterne er næsten udryddet. Logans allierede i eksil er Professor X (Patrick Stewart), der er alvorligt syg. Logans forsøg på at gemme sig fra omverden får imidlertid en brat ende, da en mystisk kvinde dukker op med et presserende ønske.

I gyseren The Bye Bye Man (22/1) finder tre studiekammerater deres drømmebolig. Men snart går det op for dem, at noget uhyggeligt er på færde. Villaen er hjemsøgt af en overnaturlig seriemorder. Med Faye Dunaway og Carrie-Anne Moss. I Bad Neighbours 2: Sorority Rising (26/2) kører generationskrigen igen for fuld udblæsning hen over plankeværket, når forældreparret Mac (Seth Rogen) og Kelly (Rose Byrne) gør klar til at sælge deres hus. Denne gang flytter en flok festglade tøser ind ved siden af på det værst tænkelige tidspunkt. Også med Zac Efron. The Autopsy of Jane Doe (29/1) – prisbelønnet gyser. En sen aften ankommer liget af en ukendt kvinde til lighuset i en lille by i Virginia. Far og søn, retsmedicinerne Tommy (Brian Cox) og Austin (Emile Hirsch), skal undersøge den døde krop nærmere, men der er noget helt galt med dette lig.

Januar bliver også en stærk måned på seriefronten, hvor C More kan præsentere en række seriepremierer. Den 8. januar præsenteres første sæson af den norske dramaserie Valkyrien. Lægen Ravn (Sven Nordin), forsøger desperat at finde en kur til sin døende kone. For at finansiere jagten på kuren, åbner han sammen med dommedagsfanatikeren Leif (Pål Sverre Hagen) en illegal klinik, hvor Vilma også modtager behandling. John Cadinal (Billy Campbell) er endelig tilbage med sæson 2 af den prisbelønnede thrillerserie Cardinal (11/1). Politiets efterforskning af ham er blevet lukket, ikke mindst takket være hans kollega Lise Delorme (Karin Vanasse). Men idyllen rystes voldsomt, da en kvinde, der har overlevet en skudepisode dukker op. Mistanken falder på en mand, der dog snart findes brutalt myrdet. Det går op for Cardinal og Delorme, at det – eller den – de i virkeligheden leder efter, er langt mere farlig, end de først troede! Første sæson af serien kan også streames på C More.

Den 17/1 er dramaserien Turn tilbage med sæson 4. Det er en mørk tid. Forræderen Benedict Arnold (Owain Yeoman) hævner sig på George Washington (Ian Kahn). Han indfanger spioner for at imponere sine engelske overordnede og dermed få grønt lys til at anføre et regiment mod amerikanerne. Samtidig lykkes det for Abe Woodhull (Jamie Bell) og de andre medlemmer af Culper Ring at flygte ud af Arnolds kløer! Sci fi serien Falling Water vender den 19/1 tilbage. I anden sæson af det overnaturlige thrillerdrama følger vi tre individer, Burton, Taka og Tess, som er fremmede for hinanden, men efterhånden indser, at de drømmer separate dele af en fælles drøm. Gyserserien Channel Zero: No-End House (21/1) er baseret på en viral gyserhistorie. I anden sæson følger vi fire venner, hvis liv udvikler sig til et sandt mareridt efter at have besøgt et mærkeligt hus med seks forskellige rum, det ene mere skræmmende end det andet.