C More er allerede i julehumør og garanterer masser af underholdning i december for hele familien. Sang og musik kommer i alle afskygninger – alt lige fra farverige syngende og dansende trolde til langhårede hippier fra 60’erne. Sne og is er der masser af i film fra istiden og i en lille by, hvor en uhyggelig ”julemand” spøger. Pippi, Emil og andre af Astrid Lindgrens festlige figurer viser, hvordan de holder jul. Action og drama står blandt andre Michael Fassbender for i to nye film.

C More fyrer godt op under julen i tiden op til juleaften, og allerede nu er der rigeligt at gå i gang med. Familien Jul II – I nissernes land – Nissen Pixy dukker op hjemme hos Hugo allerede den 1. december. Han er dog kun kommet for at hente den nissehue, han glemte sidste år. Den gemmer nemlig på en magisk hemmelighed. Brodcasting Christmas handler om to journalister, der begge går efter jobbet som tv-vært på et populært morgenshow. For at gøre sig fortjent til den eftertragtede stilling skal de lave spændende jule-indslag. Christmas Land – Jules arver sin mormors ejendom, og hun vakler mellem at sælge eller genoprette den nedslidte juleforlystelsespark, som de lokale sætter overordentlig stor pris på. I’m Not Ready For Christmas er en julekomedie om Holly, der gerne stikker en plade, når passer ind i hendes kram. Da løgnene begynder at gå ud over hendes niece Anna, beder hun julemanden om hjælp. Krampus – Gyserkomedie om Max, der elsker julen, men hans familie ødelægger julestemningen. Til sidst bliver Max så træt af det hele, at han river sin ønskeliste til julemanden i stykker. Derved vækker han dæmonen Krampus!

Den 1. december blænder C More op for Peddersen & Findus – Den bedste jul nogensinde – Julen nærmer sig, og hjemme hos Peddersen og Findus er juleforberedelserne i fuld gang. Begge er overbeviste om, at denne jul bliver den bedste nogensinde. 2. Juledag er der animeret familieeventyr med Dyrene i Hakkebakkeskoven om Klatremus og alle hans venner, som bor i skoven. De synger og danser, når de føler for det, og drømmer om at være gode venner med alle. I Astrid Lindgrens Jul kan man møde Pippi, der bager brunkager, Ronja der sidder fast i sneen med skiene og en Emil der arrangerer en stor julefest på Katholt. På Junibakken fejrer man også jul, og så vil Madicken give Abbe noget rigtig fint. Kitty Kry hjælper mormor med at sælge karameller på julemarkedet.

Den 24/11 er der det Oscar- og Golden Globenominerede musikfyldte eventyr Trolls, hvor vi møder de langhårede og farverige trolde på deres hjemmebane. Da flere trolde forsvinder på mystisk vis, drager Poppy, Kvist og Poppy ud for at finde deres venner.

Måske er der ikke så meget jul over det, men der er masser af sne og is i Ice Age filmene. Der er garanteret top underholdning med Ice Age, Ice Age 2: På tynd is, Ice Age 3: Dinosauerne kommer og Ice Age 5: Den vildeste rejse! Og som altid bidrager det vanvittige egern til underholdningen! Nu vi er i dyrenes verden, så bliver det heller ikke kedeligt i den danske tegnefilm Otto er et næsehorn – Drengen Topper finder en magisk blyant, så da han tegner et næsehorn på tapetet hjemme i stuen, sker der noget fantastisk … næsehornet bliver levende!

Michael Fassbender kommer i den grad i fokus, idet C More har premiere på hele to film med den populære skuespiller – Assassins Creed (2/12) og Macbeth (15/12). Første film er baseret på det mange gange prisbelønnede computerspil af samme navn. Den dødsdømte fange Cal, bliver takket være en revolutionerende teknologi slynget tilbage til 1400-tallets Spanien, hvor han forvandles til en superkriger. I det storslåede drama Macbeth, spiller han general Macbeth, der en dag bliver spået, at han skal blive konge af Skotland. Kan man ikke få nok af Fassbender, er det også muligt at se X-Men: First Class, X-Men: Apocalypse og Steve Jobs på C More med ham.

Syv minutter over midnat (10/12) er et prisvindende fantasydrama med blandt andre Sigourney Weaver og Felicity Jones. Unge Conor har det ikke nemt. Pga virkelighedens problemer flygter han ind i en fantasiverden, hvor et væsen bliver en uventet allieret. Den 21/12 kommer efterfølgeren til en af de mest succesfulde komedier nogensinde. My Big Fat Greek Wedding 2 fortæller historien om græsk-amerikanske Toula og hendes mand Ian gør klar til at sende deres 17-årige datter, Paris, på college, men det er svært at give slip.

The Beatles: Sgt Pepper 50 år – Dokumentarfilmder blev til i anledning af halvtredsårsdagen for The Beatles’ klassiske album “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”. Vi kommer med bag om kulissen og får indblik i alt fra inspirationskilder til optageteknikker. Premiere Juleaften.

På seriefronten er der som altid en masse at vælge imellem. The Girlfriend Experience sæson 2 er i fuld gang. Kulissen er det kommende amerikanske midtvejsvalg i 2018. Vi følger det komplekse forhold mellem Erica (Anna Friel) og Anna (Louisa Krause). Noget der pludselig også tiltrækker Ericas manipulerende eks-kæreste. Drama og spænding bliver der også meget af i 2 sæson af Modus. Den amerikanske præsident (Kim Cattrall) forsvinder i Stockholm, og det bliver blandt andet op til kommissær Roos (Paprika Steen) at finde ud af, hvad der er sket med hende. 1 sæson af begge serier er også tilgængelige på C More.

Den mange gange prisvindende og anmelderroste gangsterserie Peaky Blinders er tilbage med sæson 4. Tommy (Cillian Murphy) modtager juleaften et mystisk brev, og det går pludselig op for ham, at familien er truet på dens eksistens. Tom Hardy og Adrien Brody medvirker også. Se også de første tre sæsoner.

Den 1. december er der premiere på to nye serier. The Trip To Spain handler om komikerparret Rob og Steve, der spiller lettere skæve versioner af sig selv. De kører gennem Spanien og anmelder restauranter for samtidig at gøre reklame for serien. I anden sæson af Safe House forsvinder Julie fra sit hjem i Liverpool og man frygter, at hendes familie også er i fare. Julies mand og datter tager ophold hos den tidligere politimand Tom Brook (Stephen Moyer), der har en personlig interesse i sagen. Sæson 1 er også at finde på C More.

The Missing 2 – Golden Globe-, Emmy- og BAFTA-nomineret dramaserie. I 2003 forsvinder piger Alice fra den tyske by Eckhausen. Som voksen dukker hun op igen og hævder, at have været holdt fanget sammen med en fransk pige, der forsvandt på samme tid. Premiere 10/12. Første sæson er også på C More.