Tim Roth og Christina Hendricks spiller hovedrollerne i “Tin Star”, som er ny thrillerserie på C More.

C Mores nye thrillerserie Tin Star fortæller den barske historie Jim Worth (Tim Roth), der er en tidligere engelsk efterforsker, og som nu er sherif i en lille by ved de Canadiske Rocky Mountains. Her bor han med sin lille familie i den lille søvnige by Little Big Bear, hvor de alle håber på et bedre liv.

En dag åbner et stort olieselskab tæt på Little Big Bear og idyllen sønderlemmes inden længe af arbejdere, der alle søger stoffer, spil og prostitution. Selskabet ledes af den mystiske Mrs. Bradshaw. Inden længe kæmper Jim for at beskytte sin familie og ikke mindst den lille bys indbyggere fra organiseret kriminalitet. Men bedst som alle tror sig sikre for kriminaliteten, slår den til igen med frygtelige konsekvenser til følge. Ikke mindst i Jims familie. Efterfølgende dukker gamle, dystre og dødsensfarlige hemmeligheder op til overfladen.

Efterhånden viser det sig, at Jim ikke helt er den person, vi troede, han var. Inden længe præsenteres vi for ”Jack” – som er det professionelle navn for Jims alter ego; en undercover strømer med en voldsom fortid og ikke mindst en lang liste af fjender. Jack viser sig snart at være en uforudsigelig, karismatisk og meget mere farlig mand end Jim!

Den engelske Oscar- og Golden Globenominerede skuespiller, Tim Roth, har medvirket i en lang række film, og kendes nok mest for sine usympatiske roller. Ikke mindst som skurk i Rob Roy, som han blev nomineret til både en Oscar og en Golden Globe for. Roth har desuden medvirket i blandt andet Pulp Fiction, The Incredible Hulk, Funny Games, Hardcore Henry, The Hateful Eight og den nye sæson af Twin Peaks.

Skuespillerinden Christina Hendricks huskes nok bedst for sin rolle som Joan Harris i den mange gange prisbelønnede dramaserie Mad Men, for hvilken hun blev nomineret til en Emmy hele seks gange. Den populære skuespillerinde har desuden medvirket i Nicolas Winding Refns prisbelønnede to film Drive og The Neon Demon.

Tin Star sæson 1 består af 10 afsnit som alle kan streames på C More fra den 12. september.