The Sisters Brothers (2018)

Adventure, Komedie, Krimi | 122 min
Anmeldelse:
0/10
0

Film info

  • Originaltitel: Les frères Sisters
  • Sprog: Engelsk
  • Censur:
  • I Biograferne: 27 Juni 2019

Handling

Jacques Audiard (’Profeten’, ’Smagen af rust og ben’) leverer med ’The Sisters Brothers’ ikke kun sin første engelsksprogede film, men også sin første om ikke komedie, så i hvert fald regulært morsomme film. Og den modtog han Sølvløven (bedste instruktør) for i Venedig, hvor konkurrencen ellers var mere en skarp nok.

’The Sisters Brothers’ udspilles i det vilde vesten engang i 1850’erne. Brødrene Eli og Charlie Sisters er to notoriske drabsmænd og nådesløse dusørjægere. Nu er de på jagt efter Hermann Kermit Warm, som efter sigende skulle have fundet en genial måde at finde guld på. Han skylder en god sum penge og skal fanges – død eller levende. Helst det første.

’The Sisters Brothers’ er baseret på Patrick Dewitts roman af samme navn – kongenialt iscenesat af mesterinstruktøren Audiard, som har skabt en svært klassificerbar film – spændende, rå, smuk, morsom, mystisk og eftertænksom. Ikke sært, at skuespillerne – med Joaquin Phoenix, John C. Reilly, Jake Gyllenhaal og Riz Ahmed i hovedrollerne – har en fest.

 

Trailer

trailers
x

The Sisters Brothers - dansk trailer

Adventure, Komedie, Krimi

Anmeldelser og kommentarer ( 0 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalede film

x
0/10
x