Kærligheden flytter ind (2017)

Drama, Komedie, Romantik | 97 min
Anmeldelse:
0/10
0

Film info

  • Skuespillere: Reese Witherspoon
  • Originaltitel: Home again
  • Sprog: Engelsk
  • Censur: 7 år
  • I Biograferne: 21 September 2017
  • DVD: 1 Februar 2018
  • Blu-ray: 1 Februar 2018

Handling

Alice blev født ind i den turbulente filmverden i Hollywood, hvor hendes far var en anerkendt filmskaber – i sin nekrolog omtalt som en komisk poet – og en kvindebedårer af rang. Hendes forældre blev skilt, da hun var fire, men han fejrede altid hendes fødselsdag med ordene ’dette er din dag, og det er den første i dit år’.

Nu er det Alices 40 års fødselsdag. Og hun græder i spejlet om morgenen, inden hun tager sit mor-ansigt på og modtager døtrenes lykønskninger. Ægteskabet med musikforlæggeren Austin i New York holdt ikke, og hun er lige flyttet tilbage til faderens hus i L.A., hvor hendes døtre pludselig skal finde nye rødder i rollen som Big City Girls i ’Sunny California’. Selv skal hun genopfinde sin karriere som indretningsarkitekt. Og lige minde Austin om, at han stadig er pigernes far og skal huske skype med dem.

Samtidig er tre New York-drenge ankommet til L.A. Brødrene Harry og Teddy er henholdsvis instruktøren og skuespilleren i en kortfilm, der har vundet stor anerkendelse, og sammen med manuskriptforfatteren George prøver de nu at få den genindspillet som spillefilm og på den måde få fodfæste i filmbyen. Men indtil det sker, er de på spanden og kan ikke engang betale for hotellet, selv om deres agent har fået sat møde op med en producent.

Nuvel, Alice drager med veninderne i byen for sørgmuntert at fejre den runde dag. De tre håbefulde filmfolk brænder deres sidste dollars af på drinks for at fejre deres gennembrud. Og så mødes Harry og Alice i baren. Det bliver til mange drinks, til diskotek og flere drinks. Alice har det lidt med at gå lidt over kanten på sin fødselsdag og Harry er charmerende, så …

Næste dag kommer Alices mor lige forbi med børnene, inden de skal i skole, og møder Harry på vej ud af soveværelset og Teddy og George i stuen. George har imidlertid opdaget filmforbindelsen og genkender Alices mor som den hotte, unge skuespillerinde fra mandens film. Pludselig går snakken, og da Alice kommer hjem, har hendes mor lovet de unge mænd, at de kan få lov til at bo i annekset. Da de oven i købet går godt i spænd med pigerne, indvilger Alice.

De unge mænd skaber nyt liv i huset. George inspirerer Alices ældste datter til at kaste sig ud i at skrive en skoleforestilling. Teddy fikser Alices hjemmeside. Og Harry nøjes ikke med at fikse hendes køkkenskab. Som en veninde misundeligt bemærker – hun har ikke bare in-house babysitters og teknisk hjælp. Hun får også sex!

Men hvordan skal det lige gå med en romance mellem en kvinde, der ser sig selv som mor, og en ung mand, der stadig ser sig selv som en af drengene? Og hvad sker der, når den unge mand skal vælge mellem en date med Alice og drinks med sin producer? For slet ikke at tale om, hvad der sker, da Austin dukker uanmeldt op og gerne vil klinke skårene.

Trailer

trailers
x

Kærligheden flytter ind - dansk trailer

Drama, Komedie, Romantik

Anmeldelser og kommentarer ( 0 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalede film

x