In the Aisles (2018)

Drama | 125 min
Anmeldelse:
0/10
0

Film info

  • Originaltitel: In den Gängen
  • Sprog: Tysk
  • Censur: 15 år
  • I Biograferne: 6 September 2018

Handling

”En gribende, underholdende og helt igennem sympatisk film,” skrev The Guardian om den snurrige komedie ’In the Aisles’, der modtog to priser og megen omtale ved årets filmfestival i Berlin. Thomas Stubers film udspiller sig i et stort supermarked, hvor den unge, fåmælte Christian (Franz Rogowski) netop er blevet ansat til at flytte varer og fylde hylder op med en gaffeltruck.

Han bliver oplært af den melankolske kollega Bruno, der betragter sit nuværende job som et sørgeligt tilbageskridt fra det frie liv som chauffør på de åbne landeveje. Under de lange arbejdsdage og nattevagter sender Christian ømme blikke til Marion (Sandra Hüller/’Min far Tony Erdmann’), der er ansvarlig for afdelingen for Süsswaren (slik).

Christian og Marion mødes ved kaffeautomaten og bliver langsomt tiltrukket af hinanden. Filmens fornemme lyddesign forstærker, hvad Christian hører i det virkelige liv og i sin fantasi, og formilder hans følelser. ’In the Aisles’ er en stilfuld low-key-film om ensomhed, kærlighed og gaffeltruck-konflikter.

Filmen vises med engelske undertekster

Trailer

trailers
x

In the Aisles - trailer

Drama

Anmeldelser og kommentarer ( 0 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalede film

x