In My Room (2018)

Drama | 120 min
Anmeldelse:
0/10
0

Film info

  • Sprog: Tysk
  • Censur: 15 år
  • I Biograferne: 4 April 2019

Handling

Den nogen-og-trediveårige ungkarl Armin lever et sløset liv uden de store ambitioner. Han er den type, der i sit arbejde som tv-fotograf ødelægger reportagen fra et vigtigt politisk møde ved at trykke tænd/sluk på de forkerte tidspunkter. Han er den lidt for tilbagelænede fyr, der ikke kan gennemføre selv en sikker scoring af en yngre pige – og som lige når at tro, at hun har fortrudt, da hun bare har glemt sin taske. Men en da vågner Armin – helt uden forklaring – op til en tilsyneladende mennesketom verden.

Instruktør Ulrich Köhler tilhører den såkaldte Berlinerskole, der siden årtusindeskiftet har skildret hverdagstilværelsen med en indfølt realisme. Med ’In My Room’ tager Köhler realisme-teten et skridt videre. Den postapokalyptiske verden er ikke udslukket og skildret i grå nuancer, som vi ellers er så vant til i denne slags fortællinger. Filmen har mange samfundskommenterende aspekter om bl.a. miljø og forbrug, men ikke én gang italesættes de.

Med varme og humor skaber Köhler i stedet en realistisk utopi, hvor Armins verden pludselig består af halmhus, hest og høns, og vi får lov til at se på, mens denne fagre nye hverdag udspiller sig i ro og mag.

Filmen vises med engelske undertekster

Trailer

trailers
x

In My Room - trailer

Drama

Anmeldelser og kommentarer ( 0 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalede film

x