I min datters navn (2016)

Drama, Thriller | 87 min
Anmeldelse:
0/10
0

Film info

  • Originaltitel: Au nom de ma fille
  • Sprog: Fransk
  • Censur: 11 år
  • I Biograferne: 21 September 2017
  • DVD: 5 Februar 2018
  • VOD: 5 Februar 2018

Handling

Året er 1982. André Bamberski modtager den frygtelige besked, at hans 14-årige datter er død på sin ferie hos sin mor og stedfar i Tyskland. Han meddeles, at datterens død var en ulykke, men Bamberski er overbevist om, at det ikke forholder sig sådan og går i gang med at undersøge sagen, der ender med at blive en årelang kamp for retfærdighed.

Historien er baseret på virkelige begivenheder.

Hovedrollen, som den hårdtprøvede André Bamberski, indtages af ingen ringere end Daniel Auteuil. Siden Auteuil indledte sin skuespillerkarriere i starten af 1970’erne, har han vundet hovedpræmien som Bedste Skuespiller under filmfestivalen i Cannes for den Golden Globe nominerede ”Den 8. dag”, en BAFTA for sin rolle i ”Kilden i Provence”, to César Awards og utallige andre priser. Auteuil er en fremragende karakterskuespiller, der i ”I min datters navn” udfolder hele sit kreative talent og er med til at skabe et intenst og medrivende drama.

I rollen som filmens antagonist ses den prisbelønnede tyske stjerne-skuespiller Sebastian Koch (”Den danske pige”, ”Black Book”, ”De andres liv” m.fl.”), ligesom også Cannes-vinderen Marie-Josée Croze (”Barbarernes invasion”, ”München”, ”Fortæl det ikke til nogen”) og Christelle Cornil (”Electric Indigo”, ”To dage, en nat”) er på rollelisten.

Filmen, ”I min datters navn”, er med andre ord et stjernespækket fransk drama om en kamp for retfærdighed, som optog Europa i det meste af 30 år.

Trailer

trailers
x

I min datters navn - dansk trailer

Drama, Thriller

Anmeldelser og kommentarer ( 0 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalede film

x