Game of Thrones (2011-)

TV-serie |
Anmeldelse:
0/10
0

Film info

Handling

I et land, hvor somrene varer i årtier og vintrene kan vare en livstid, er der problemer undervejs. Fra det beregnende syd og det barske øst til det frosne nord og den ældgamle Mur, der beskytter landet fra mørket på den anden side, er to magtfulde familier midt i en dødelig kamp for kontrollen over Westeros’ Syv Kongedømmer. Mens forræderi, begær, intriger og overnaturlige kræfter ryster de fire hjørner af Kongedømmerne, vil deres blodige kamp om Jerntronen have uforudsete og vidtrækkende konsekvenser. Lad Game of Thrones begynde.

Alle sæsoner kan streames fra HBO Nordic.

 

Sæson 1 (2011)

Dette storslåede drama fra HBO® er baseret på den populære bogserie A Song of Ice and Fire af George R.R. Martin. Serien udspiller sig i en fantasiverden, hvor de magtfulde familier i de Syv Kongedømmer er låst fast i en strid om Jerntronen. I en beretning om løgn og forræderi, nobilitet og ære, erobring og triumf står kun vinderne tilbage – mens taberne går til grunde.

Shopping: GUCCA.dk

Køb Sæson 1 på DVD

Køb Sæson 1 på Blu-ray

 

Sæson 2 (2012)

Den episke originale serie Game of Thrones fra HBO® er en hårrejsende tur gennem et fascinerende og uforglemmeligt landskab. Sæson to er baseret på den storsælgende bogserie af George R.R. Martin og oser af løgn og forræderi, nobilitet og ære, erobring og triumf, mens konger på tværs af det fiktionelle kontinent Westeros kappes om Jerntronen.

Shopping: GUCCA.dk

Køb Sæson 2 på DVD

Køb Sæson 2 på Blu-ray

 

Sæson 3 (2013)

I tredje sæson af hit dramaserien Game Of Thrones, kæmper familien Lannisterne indædt for at holde på tronen efter et ødelæggende flåde angreb fra Stannis Baretheon, mens magter i nord truer med at ændre magtbalancen.

Robb Stark, konge i nord, står over for store katastrofer i hans bestræbelser efter at bygge videre på sine sejre over Lannisterne, mens Mance Rayder og hans enorme hær af vilde fortsætter deres march mod syd.

På den anden side af det havet, bliver Daenerys Tagaryen genforenet med sine tre hurtig voksende drager – og forsøger at rejse en hær der kan sejle med hende fra Essos, i håb om i sidste ende selv at kunne erobre Iron Throne.

I sæson 3 af denne originale serie baseret på George RR Martins bestseller bøger, kæmper familierne fra Westeros fortsat med at kollidere og krydse klinger. Glæd dig til en spændende ny sæson hvor loyalitet testes, og grusomme skæbner bliver opfyldt…

Shopping: GUCCA.dk

Køb Sæson 3 på DVD

Køb Sæson 3 på Blu-ray

 

Sæson 4 (2014)

Tyrion hilser en gæst velkommen i Kings Landing. På Castle Black, indledes Jons retssag. Daenerys bliver forvist til Meereen, moderen til alle slave byer og Arya møder en gammel fjende.

Theon hjælper Ramsay med at pågribe Moat Cailin. Mole Town er under angreb, og Sansa finder på en historie for at beskytte Lord Baelish. Daenerys støder på en hemmelighed om Ser Jorah. Oberyn Martell står ansigt til ansigt med Ser Gregor Clegane.

Shopping: GUCCA.dk

Køb Sæson 4 på DVD

Køb Sæson 4 på Blu-ray

 

Sæson 5 (2015)

Begyndende med et magttomrum, som hovedpersonerne i hele Westeros og Essos ønsker at udfylde, byder denne sæson på nogle af de mest eksplosive scener til dato, da løftet om, at “vinteren kommer” bliver mere overhængende end nogensinde før.

Shopping: GUCCA.dk

Køb Sæson 5 på DVD

Køb Sæson 5 på Blu-ray

 

Sæson 6 (2016)

Efter den chokerende udvikling i 5. sæson – hvor Jon Snows blodige skæbne besegles efter mødet med mytteristerne i Black Castle, hvor Daenerys er tæt på at dø på Meereens kamppladser og Cerseis bliver offentligt ydmyget i Kings Landings gader – samles overlevende fra alle dele af Westeros og Essos for ubønhørligt at fortsætte fremad mod deres individuelle skæbner.

Kendte ansigter vil danne nye alliancer for at styrke deres strategiske chancer for overlevelse, mens nye karakterer dukker op og udfordrer magtbalancen i øst, vest, nord og syd.

Shopping: GUCCA.dk

Køb Sæson 6 på DVD

Køb Sæson 6 på Blu-ray

 

Sæson 7 (2017)

Jon organiserer Nordens forsvar. Cersei forsøger at udligne oddsene. Daenerys kommer hjem. Sam forsøger at tilpasse sig livet i Oldtown og Arya genforenes med gamle venner.

Glæd dig til den syvende sæson af det verdensomspændende fænomen.

Shopping: GUCCA.dk

Køb Sæson 7 på DVD

Køb Sæson 7 på Blu-ray

 

Trailer

trailers
x

Game of Thrones - Sæson 7

TV-serie

Anmeldelser og kommentarer ( 0 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalede film

x