Fra balkonen (2017)

Dokumentar | 85 min
Anmeldelse:
0/10
0

Film info

  • Originaltitel: Fra Balkongen
  • Sprog: Norsk
  • Censur:
  • I Biograferne: 18 Januar 2018
  • DVD: 4 April 2019

Handling

FRA BALKONEN tager dig med på en rejse igennem et år i filmskaber Ole Giæver og familiens liv på Borchmannsgate 12A, Oslo, Norge, Europa, Jorden, Universet.

Hvad ville der ske hvis du tog en pause fra den trædemølle vi kalder livet og spurgte dig selv: Hvordan er jeg endt her? Er tingene som jeg havde forestillet mig, at de ville være? Hvordan fortsætter jeg med at leve, selvom jeg ved at solen vil brænde ud og alting omkring mig vil forsvinde?

Ole Giæver viser hverdagslivet i det vestlige Europa med alle dens helligdage, minder, fantasier samt store spørgsmål. Øjeblikket, hvor du ser din datter køre på cykel for første gang, kan vække et væld af følelser i dig og kan føre dig til et sted langt, langt væk. Hjemmevideoer fra din ungdom husker dig på dengang du troede, at du skulle være den nye forsanger i A-Ha. Og når julen nærmer sig, samler du familien og forsøger at skabe nye minder ved at bruge de samme, gamle traditioner.

FRA BALKONEN er en tidslomme fyldt med disse øjeblikke og følelser og inviterer dig til at tænke over dit eget liv og dine valg. En varm, forunderlig og livsbekræftende filmoplevelse.

Shopping: GUCCA.dk

Køb filmen på DVD

Trailer

trailers
x

Fra balkonen - dansk trailer

Dokumentar

Anmeldelser og kommentarer ( 0 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalede film

x