A Quiet Place (2018)

Drama, Gyser, Thriller | 90 min
Anmeldelse:
0/10
0

Film info

  • Sprog: Engelsk, Tegnsprog
  • Censur: 15 år
  • I Biograferne: 5 April 2018
  • DVD: 23 August 2018
  • Blu-ray: 23 August 2018
  • 4K: 23 August 2018

Handling

Problemet er ikke, at ingen kan høre dig skrige. Problemet er, at noget hører dig, hvis du skriger – ja, hvis du bare laver den mindste lyd.

Familien Abbott – Lee, Evelyn og børnene Regan og Marcus – lever i en stille verden. Ikke en tavs verden, for vinden får træernes blade til at rasle. De kan høre vandet risle i åen. Men selv må de ikke lave den mindste lyd, der kan afsløre deres tilstedeværelse for de lurende monstre, der er sensitive over for den mindste, frembragte lyd. Lee kæmper en evig kamp for at beskytte sin familie og sikre dens overlevelse gennem stille landbrug og forsigtig færden på sandbestrøede gangstier og uden om knirkende gulvbrædder. Og selvfølgelig uden ord. Da Regan er døv, har familien lært tegnsprog og al deres opfindsomhed går nu på at finde måder at være stille på … og deres største udfordring bliver, at Evelyn er gravid.

Manuskriptforfatter og instruktør John Krasinski projicerer alle sine daglige bekymringer for sine børns velfærd op på det store lærred med den ekstra udfordring, at enhver støj er en trussel mod familiens overlevelse. Han spiller oven i købet selv Lee og hans kone Emily Blunt tager rollen som Evelyn, mens børnene spilles af Millicent Simmonds (som også i virkeligheden er døv) og Noah Jupe.

Shopping: GUCCA.dk

Køb filmen på DVD

Køb filmen på Blu-ray

Køb filmen på 4K Blu-ray

Trailer

trailers
x

A Quiet Place - dansk trailer

Drama, Gyser, Thriller

Anmeldelser og kommentarer ( 0 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalede film

x
0/10
x
0/10
x